XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

5 Kasım XRP fiyat analizi: XRP yükseliş mücadelesi veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

5 Kasım XRP fiyat hareketleri için kritik detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dün 0,4510 dolar fiyatından başladığı yükselişi ile 0,4785 dolar fiyatını gördü.
  • Ardından görülen geri çekilme ile XRP fiyatı yükseliş trend çizgisini aşağı yönlü kırarak kendine 0,4650 seviyesinde destek buldu.
  • Yükseliş trendi kırılmış gibi gözükse de 0,4650 seviyesi üzerindeki kapanışlar yeni bir artış için oldukça kritiktir.

5 Kasım XRP fiyat hareketleri

XRP’nin güne dün yaşanan fon girişi ile 47 sentin üzerine çıkan fiyat hareketlerinin düzeltmesi ile devam ettiği görülüyor. Bu düzeltme hareketinin ise 0,4650 dolar seviyesinde bir destek noktası bulması geri çekilmenin sabah saatlerinde sınırlı kalmasını sağladı.

Yazım esnasında bu 0,4650 seviyesini savunma mücadelesi veren XRP, altına sarkması durumunda ikinci bir destek seviyesi olarak belirlediğimiz 46 sent, XRP için gün içerisindeki en kritik nokta olarak takip edilecektir.

XRP’nin yazım esnasında üzerinde kalmaya çalıştığı 0,4650 seviyesi ise aybaşında iki kere geçmeyi denediği fakat başarılı olamadığı direnç noktası olarak görülüyor. Bu durum bu fiyatı daha da önemli bir seviye yapıyor. Bundan dolayı 0,4650 dolar fiyatının üzerindeki 1 – 2 saatlik kapanış mumları görülmesi yükselişi tetikleyecek bir faktör olarak karşımıza çıkıyor.

Yükseliş senaryosunda ise hafta sonunda dik başladığı yükseliş hareketini devam ettirebilir. Böylece XRP fiyatının geçtiğimiz Ekim ayında iki kere denediği fakat kapısından döndüğü 48 sent seviyesinin bu hafta içinde yeniden test edildiğini görebiliriz.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik XRP grafiğinde takip ettiğimiz MACD göstergesi sabah saatlerinde düzeltmeyi yansıtan şekilde negatif bölgede olduğu görülüyor. Fakat oldukça küçük bir tepe oluşturmuş olan MACD histogramının, yeniden yeşile dönmesi XRP yükselişini tetikleyebilir. Stokastik osilatörden ise yükseliş yanlı daha net sinyaller alıyoruz. Buna göre aşırı satım bölgesinden çıkmak üzere olan Stoch’un bu hamlesini başlatması, yükseliş beklediğimiz XRP tahmininde elimizi güçlendirecek olan bir faktör.

Ayrıca 55 seviyesi ile alış yönlü görünümünü koruyan RSI, bu iki önemli göstergeyi desteklerken, CCI göstergesinde bir uyuşmazlık görülüyor. Öyle ki CCI göstergesi nötr konumda yatay olarak ilerleyerek trendin gücünün zayıf olduğunu bildiriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin