5 büyük kripto paranın yükseliş eğilimini sürdürmesi için gerekli kriterler
5 büyük kripto paranın yükseliş eğilimini sürdürmesi için gerekli kriterler

5 büyük kripto paranın fiyat hedeflerini gerçekleştirmeleri için gerekli kriterler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çoğu Pazar günü kripto piyasasında olduğu gibi, Bitcoin Cash (BCH) ve DigixDAO (DGD) hariç tüm kripto paralar son 24 saatte düştü. 5 büyük kripto paranın fiyat durumunu inceleyelim.

5 büyük kripto paranın piyasadaki son durumu

Bitcoin (BTC) son 24 saatte sabit olarak 9.562 dolar  seviyesinde ve %3 oranında düşüyor. Ethereum (ETH) son 24 saatte %3 oranında düştü ve 784 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ripple (XRP) hala 90 sent üzerinde seviyeleri korumakta zorlanıyor ve şu anda 0,87 dolar seviyesinde işlem görüyor. BCH bir kez daha harikalar yaratıyor ve son 24 saat içinde %3,17 oranında artışla 1.736 dolardan işlem görüyor. EOS hala piyasa değeriyle 5. sıradaki yerini koruyor ve 17,56 dolar seviyesinde işlem görüyor.

5 büyük kripto paranın yükseliş eğilimini sürdürmesi için gerekli kriterler

Ancak yarın yeni bir hafta ve onunla birlikte, ilk 5 kripto para için bir dizi olasılık var. Aşağıda, kripto paraların yükseliş eğilimini sürdürmeleri için gereken bazı önemli fiyat kriterleri sıralandı. Bu kriterler kripto para piyasasının toplam piyasa değerini 500 milyar doların üzerindeki seviyelere çıkarmaya yardımcı olacak.

Bitcoin’in 10.000 dolar olması için gerekli kriterler

Bitcoin son 2 gündür 10.000 dolar değeriyle flört ediyor. Dün, en baskın kripto paranın bu seviyeye ulaşmasına sadece 100 dolar kalmıştı. Kesin olmak gerekirse, Bitcoin’in 10.000 dolar olduğu bir zaman vardı. Wallstreet’in kripto  paraya yatırım yaptığı hype devam ederse, Bitcoin’in bu değeri önümüzdeki hafta gerçekleştirilebileceği anlamına geliyor.

Ethereum’un 1.000 dolar olması için gerekli kriterler

Bu, en iyimser fiyat hedefi olabilir. Ancak Ethereum platformunda bir payandalamanın mümkün olduğunu ilan ederek, ICO’lar ve akıllı sözleşmeler kralında yenilenmiş bir ilgi ve güven söz konusu. Yıl sonuna kadar belki de Ethereum’un 2.500 dolar olduğunu görebiliriz.

Ripple’ın 1 dolar olması için gerekli kriterler

Ripple, bir süre için birçok kriptolu HODL’lerin akıllarında yer aldı. Geçtiğimiz hafta, piyasada 0,80 ile 0,93 dolar arasında değişen para osilasyonunu gördü. Bu hafta, kısa bir süre için bile olsa Ripple’ın 1 dolara değeceği hafta olmalı.

Bitcoin Cash’in 2.000 dolar olması için gerekli kriterler

Daha önce belirtildiği gibi, Bitcoin Cash piyasada sessizce çalışıyor. Bu, Mayıs 15’te planlanan zamanlanmış protokol yükseltmesine bağlanabilir. Bu hafta, 2.000 dolarlık bir Bitcoin Cash değeri görebiliriz.

EOS’un 20 dolar olması için gerekli kriterler

EOS, Nisan ayının ortasından bu yana piyasalardaki yıldız performansından sonra normal bir toparlanma yaşıyor. Gelecek hafta, token için bir kez daha 20 dolar kazanmaya çalışmak için iyi bir zaman olacak.

Özetle, piyasalarda Nisan başından bu yana ciddi bir toparlanma görüyor. Bu eğilim olumlu yönde oldu ve 2018 yılının ikinci çeyreğinde daha büyük şeylere işaret etmekte. Bu durum, sadece düzenli bireysel yatırımcılar tarafından değil, büyük yatırım firmaları tarafından da kripto para biriminde yenilenen ilginin açık bir göstergesi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin