Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler
Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler

5 Ağustos Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geride bıraktığımız hafta sonu boyunca büyük kripto para birimleri arasında büyük bir çöküş yaşandı. Bitcoin’in değeri bir saat içinde %12 düşerken, Bitcoin Cash (BCH) de bir saat içinde %29,39’luk bir düşüş kaydetti. Düşüş başlamadan önce 339,6 dolarda bulunan BCH fiyatı 239,86 dolara geriledi. Ancak sonrasında toparlandı ve bu haberin yazıldığı sırada 295 dolara geldi.

Yukarıdaki saatlik grafiğe göre, fiyat son birkaç saat içinde daha düşük bir trend izliyor. Fiyatın bu hareketi, BCH’nin düşük dipler ve düşük zirvelerle işaretlediği iki paralel çizgi ile azalan bir kanala yol açtı. Bu aşağı yönlü fiyat hareketi, Bitcoin Cash piyasasında fiyatın tersine döndüğünü gösteren bir yükseliş modelinin parçasıydı.

Bitcoin Cash için 297-293 dolar aralığında yoğun ticaret görülebilir

Parabolik Göstergeler, fiyat çubuklarının altına hizalandığından yukarı doğru bir basınç ima etti, böylece piyasadaki mevcut eğilim de biraz yükseldi. Benzer şekilde, kripto para denge bölgesinde idi. Bu da satın alma ve satış baskılarının birbirlerine eşit olduğu anlamına geliyor.

Kripto para yükseliş paternini ihlal ederse, 297,43 dolardaki güçlü desteği ilk hedef haline getirebilir. BCH’nin zorlaması gereken ikinci fiyat noktası ise 312,93 dolar.

Görünür Aralık, BCH’nin ortalama fiyatının 290,95 dolarda kaldığını gösteriyor. Fiyat düşse bile, bu kırmızı çizgi fiyatı yükseltmek için güçlü bir destek görevi görecektir. Şu anda en çok işlem gören fiyat seviyesi bu olurken 287,67 dolar en çok işlem gören ikinci fiyat oldu. Kripto para yükseliş paterninden çıkarken, BCH 297 ile 293 dolar arasında yoğun ticarete tanık olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin