Popüler analistten bomba Ripple tahmini:
Popüler analistten bomba Ripple tahmini: "XRP sahneye çıkmak üzere!"

40 sent barajını aşan XRP cephesindeki son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple tokeni XRP, piyasadaki diğer değerli coinler gibi olumlu bir hava eşliğinde 0,4 dolar seviyesini kırmayı başardı. Ripple tokenine olan beklentilerin, piyasanın yaşadığı genel boğa hareketine ek olarak, özellikle iyi olmasının birkaç nedeni var.

XRP fiyatı, Ripple ve teknolojisi cephesinden yeni yılın başlangıcından bu yana çok iyi haberler geldi. Ortaklıklar, sınır ötesi ödeme pilot denemeleri, RippleNet büyümesi ve göze çarpan gelişmeler farkındalık oluşturdu.

XRP kullanım durumlarındaki artış

XRPL Labs ve Bolt Labs dahil olmak üzere XRP tokeni için kullanım durumları ve uygulamaları üzerinde birçok bağımsız geliştirici bulunuyor. XRPL Labs, Gmail’e, Outlook’a, Twitter’a, Reddit’e entegre edilmiş ve Skype için kabul edilen XRPTipBot’u geliştirmiş durumda.

Ripple’ın inkübatörü Xpring, ayrıca ağda anonimlik sunacak teknolojiyi geliştiren Bolt Labs’a yatırım yaptığı biliniyor.

Tayland’ın en büyük bankasının XRP’yi kullanmaya başladığına dair söylentiler

Tayland’ın en büyük ticari bankası Siam Ticaret Bankası (SCB), faaliyetlerinde Blockchain teknolojisini kullanacağını doğruladı ve hatta XRP’nin de dahil olabileceğini ima etti. Ucu açık şekilde yapılan bu açıklama, XRP’nin kullanılma olasılığının yüksek olduğu şeklinde yorumlandı. Çünkü banka işlem sürelerini 2 günden 1 dakikaya indiren bir pilot program yürütüldüğü biliniyor.

Ripple INATBA’nın kurucu üyesi oldu, CEO üst düzey finans endüstrisinde konuşuyor

Bu yılın başlarında, Ripple Uluslararası Güvenilir Blockchain Uygulamaları Birliği (INATBA) ‘nın kurucu üyelerinden biri olmuştu. İşletmenin resmi görev bildirimi şu şekilde:

Dönüşüm potansiyelinin tümünün kilidini açmak ve işletmelere, kamu sektörüne ve genel olarak Blockchain ve DLT’nin faydalarından yararlanmak için INATBA, kamu ve özel sektör işbirliğini, düzenleyici yaklaşımı, yasal öngörülebilirliği teşvik eden ve sistemin bütünlüğünü ve şeffaflığını sağlamak.

XRP, Coinbase ve Binance borsasında daha geniş büyük Kabul ve onaylama görüyor

Binance, 2018 yılının sonlarında, XRP’yi diğer kripto paralar ile alım satım yapmak için baz çifti olarak ekledi ve kullanımı bu gelişmeyle birlikte arttı. Coinbase ayrıca New York sakinlerinin XRP tokenini saklamasını ve ticaretini mümkün kılarken, Alman borsası Boerse Stuttgart şimdi müşterilerin XRP ve Litecoin (LTC) tabanlı Borsa kâğıtlarını satın almalarına izin veriyor.

XRP tokeninin yeni zirvelere ulaşma potansiyeli, bu belirli gelişmeler direkt etkili değil ancak bu tür gelişmeler, XRP’nin ana şirketi Ripple’in sınır ötesi ödemeler için ideal bir çözüm olduğu anlayışını pekiştiriyor. Ripple her ne kadar bazı ürünlerinde doğrudan XRP kullanmasa da Ripple’ın gelişiminin, XRP tokeni üzerindeki dolaylı etkileri inkâr edilemez.

Tüm dünyadaki bankalar, Ripple’ın teknolojisine alışmaya başladı. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple’in “SWIFT 2.0” olma potansiyeline sahip olduğuna dair finans endüstrisinde ikna edici bir rol üstlendi ve şüphesiz, JPMorgan ve Facebook gibi yerleşik kuruluşlar sektöre girdikçe belirli kullanım durumlarında kripto paraların faydası konusundaki şüphe azalıyor gibi görünüyor.

investinblockchain

Diğer Ripple gelişmelerine buradan ulaşabilirsiniz…

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin