Ripple
Ripple

40 milyon Ripple taşındı! XRP fiyatı nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple 40 milyon XRP’yi farklı cüzdanlara taşıyor. Kripto yatırımcıları FUD’dan FOMO’ya spekülasyon yapıyor.

Ripple 40 milyon XRP’yi farklı cüzdanlara taşıyor

Ripple, farklı adreslere büyük işlemler yapıyor. Bu, toplulukta şüphelere yol açtı. Kullanıcılar bu fonların piyasada satılıp satılmayacağını merak ediyorlardı. Ripple farklı cüzdanlara birçok işlem yaptı. Bu, topluluktan farklı yorumlar üretti.

Ripple, son birkaç hafta içinde 40 milyon civarında XRP’yi farklı cüzdanlara transfer etti. Bu, topluluğun bahsettiği ve bu büyük işlemlerin neden gerçekleştiğini merak ettiği bir şey. Geniş Blockchain işlemlerini izleyen bir Twitter hesabı olan Whale Alert’e göre, Haziran 8 ve 9 Haziran arasında birkaç dikkate değer transfer oldu.

Bu Büyük İşlemler Nelerdir?

Kripto topluluğu şu anda Ripple’ın piyasayı sulandırmakta olup olmadığını veya XRP’yi kripto para birimini elinde bulundurmak isteyen diğer taraflara satıp satmadığını merak ediyor. Şu anda CoinMarketCap, Ripple’ın 0,39 dolar civarında işlem gördüğünü ve 16,8 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğunu gösteriyor. 

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin