xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Ripple’dan, Bitcoin ticaretine hapis cezası uygulayan ülkeye kritik hamle

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple,  XRP kripto para birimlerini mümkün olduğunca adil ve yaygın bir şekilde dağıtmaya çalışıyor ve Ripple’daki Ürün Başkan Yardımcısı Asheesh Birla, geçtiğimiz günlerde Ripple’ın Hindistan’da 1 milyardan fazla kişiye XRP sağlamak istediğini açıkladı.

Ripple, Hindistan’da 1 milyardan fazla kişiye XRP sunacak

Birla, Express.co.uk tarafından bildirildiği gibi, Fintech’teki Ölçeklendirme ve Dijital Bozulma panelindeki bu takdire şayan hedefleri paylaştı. Birla’ya göre, Hindistan pazarını XRP’ye dahil etmek, Ripple’ın önemli bir hedefi. ABD istihbarat raporuna göre Hindistan, Çin’den sonra dünyanın en hızlı büyüyen ekonomisine sahip ve 2030 yılına kadar ekonomik bir süper güç olması bekleniyor. Ancak, 2 milyar insanın XRP’yi kullanmasının Birla tarafından belirtildiği gibi zor bir problem olduğu kanıtlandı:

Hindistan’a erken baktık ve iki milyar insana baktık, büyük bir pazar. Ve karar verdik, nasıl iki milyar insanı Ripple’a sokabiliriz? Para birimini her Hintli’ye vermeyi hedefliyoruz!

Ripple Hindistan pazarının tamamını ele geçirmeyi hedefliyor

2 milyardan fazla XRP vermeyi düşünen Ripple, bankacılık sektöründen geçen bir rota daha seçmeye karar verdi. Asheesh Birla konuya yönelik şunları söyledi:

Hindistan’daki ilk üç bankayı Ripple’a katarsanız, pazar payının yüzde 80’ini aldığınızı fark edersiniz. Sonra bakıyoruz böyle bir gelecek nasıl olabilir? Bu şekilde önümüzdeki beş yıl içinde Hindistan’da bir milyar insanın bankacılığa kavuşacağını fark ettik. Bu nedenle cep telefonu sağlayıcılarını hedeflemeye başladık.

Birla daha sonra Ripple’ın Hindistan’da pazarın yaklaşık %50’sini yönetebileceğini söyledi. 

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin