4 yıl önce Parity wallet’tan çalınan Ethereum’lar hareket geçti – neler oluyor?
4 yıl önce Parity wallet’tan çalınan Ethereum’lar hareket geçti – neler oluyor?

4 yıl önce Parity wallet’tan çalınan Ethereum’lar hareket geçti – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Üç yıldan fazla hareketsizliğin ardından, Ethereum’daki en büyük saldırılardan biriyle ilişkili bir adres, ETH’yi taşımaya başladı.

2017’de Parity, multi-sig yazılım cüzdanındaki bir güvenlik açığından yararlanan bir hacker 150.000 ETH’nin üzerinde (hack sırasında yaklaşık 30 milyon $) bir kripto parayı çaldı.

O zamanlar Ethereum’daki en büyük ikinci hack’ti.

Bilgisayar korsanı daha sonra yedi cüzdana eşit olarak 70.000 ETH dağıttı ve bunlardan biri 27 Aralık 2020’de yaklaşık olarak 300 ETH’yi renBTC’ye dönüştürmeye başladı.

Adres 0x4de76b3dfd38292ba71cf2465ca3a1d526dcb567 şeklinde ve halen 9,229 ETH tutarında bir varlığa sahip. 27 Aralık’tan bu yana herhangi bir hareket yapılmamış durumda.

Parity saldırısıyla ilişkili diğer adreslerin hiçbiri ETH’lerini taşımadı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin