featured
4 Temmuz Ripple fiyat analiz: Bitcoin düşüşe geçerse XRP çökebilir.

4 Temmuz Ripple fiyat analizi: Bitcoin düşüşe geçerse XRP çökebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen mayıs ayında çok daha yakın hacimlerle işlem gören Tether ve Ripple arasındaki fark iyiden iyiye açılmış durumda. Üç numarayı Tether’in aldığı günlerde XRP’nin USDT’yi geçebilmek için 20 senti aşması gerekiyordu. Ancak XRP bu hedefinde bir türlü başarıya ulaşamadı.

Stabil kripto paralara olan yüksek talep USDT’nin piyasa değerini arttırırken 4 Temmuz itibarıyla Tether’in işlem hacmi 9,1 milyar dolar, XRP’ninki ise 7,8 milyar dolar.

Ripple ile Bitcoin arasındaki korelasyon hayli yüksek

XRP’nin kaderinin Bitcoin’inkiyle oldukça bağlantılı olduğunu söyleyebiliriz. Kripto para endüstrisinde BTC’nin yönü, diğer dijital varlıkların izleyeceği yolu belirleyebiliyor. XRP ve BTC arasındaki korelasyon, Coinmetrics’in aşağıdaki grafiğinde gösterildiği üzere her zamanki gibi (0,87) yüksek.

ripple, ripple yorum, ripple coin, ripple fiyat, ripple ne kadar, ripple grafik, ripple tl, ripple haberleri, xrp, xrp yorum, xrp usd, xrp fiyat, xrp grafik

Bu da, Bitcoin’in herhangi bir şiddetli düşüşünün XRP üzerinde bir dalgalanma etkisi yaratacağı anlamına geliyor. Bitcoin şu anda 9.124 dolar ila 8.900 dolar aralığında salınıyor. Bu da büyük bir hareketin yaklaştığı anlamına geliyor. Çoğu analiz Bitcoin tarafından düşüşe işaret ederken ve böyle bir hareket XRP’nin 17 sentteki önemli destek bölgesini kaybetmesine neden olabilir.

ripple, ripple yorum, ripple coin, ripple fiyat, ripple ne kadar, ripple grafik, ripple tl, ripple haberleri, xrp, xrp yorum, xrp usd, xrp fiyat, xrp grafik

XRP için teknik göstergeler ne anlatıyor?

  • XRP/USDT hâlâ düşen kamada.
  • 17 sent XRP için sağlam destek sağlıyor.
  • XRP’nin şu anki fiyatı 0,1777 dolar; 50 günlük, 100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamaların altında. Bu durum dijital varlık için kasvetli bir tablo çiziyor.
  • Bu seviyedeki bir kırılma, 0,11 dolarlık desteğin dahi tekrar test edilmesi için kapıları açabilir.
  • Bununla birlikte, MACD hattında potansiyel yükseliş belirtileri görülüyor.
  • MFI da 30’da yükselişi işaret ediyor.

Bu arada bir Bloomberg analisti, nokta atışı Bitcoin tahmini ile gündemde. Detayları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin