Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?
Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

4 Temmuz altcoin analizi: Cardano (ADA) ve Ethereum Classic (ETC)

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin’lerin çoğu, sahip olduğu büyük pazar payı nedeniyle çoğu zaman Bitcoin’i takip ediyor. Sen birkaç gün yine buna benzer hareketlenmeler görüldü. Ancak bir altcoin, kendi geliştirme haberleri sayesinde bu eğilimi bozmayı başardı. Bugünkü analizimizde konuklarımız Cardano (ADA) ve Ethereum Classic (ETC).

Cardano (ADA)

Piyasanın en büyük sekizinici kripto para birimi Cardano, hayli kârlı birkaç gün geçirdi. Pazarın geri kalanı Bitcoin’in tekrar grafiklerde yükselmesini bekleyerek sabit kalırken; ADA, büyük gelişmeler ve duyurular neticesinde kendi kazançlarını kaydetti. Bazı gözlemciler ADA’nın bu ivmesinin Bitcoin’den ayrışmasının bir işareti olduğunu iddia etti.

Son birkaç gün içinde Cardano ekosistemiyle ilgili birçok önemli duyuru yapıldı. Bunlar arasında Shelley yükseltmesinin yayımlanması ve kendi kendini beslemeyi başlatma adımları da vardı.

ADA bir günde neredeyse %6 arttı.

Parabolik SAR, ADA piyasasının yükselişini vurgularken MACD çizgisi, grafiklerde sinyal çizgisinin üzerine geldi ve bir eğilimi tersine çevirebileceği yönünde kuşku yarattı.

Ethereum Classic (ETC)

Coinmarketcap listelerinde 21. sırada yer alan Ethereum Classic kanadında pek dikkat çeken bir gelişme söz konusu değil. ETC son iki haftadır düşüş trendinde. Bununla birlikte son 24 saattir bir konsolidasyon görülüyor. Direnci ihlal etmeye çalışan kripto para 5,69 dolarlık fiyatla destek seviyesine yakın ticaret yaptı.

Bollinger Bantları sabit dururken ve bir dereceye kadar oynaklığa işaret ediyor. Chaikin Para Akışı ise sıfırın çok altında. Bu da sermaye çıkışlarının piyasadaki sermaye girişlerinden daha fazla olduğunu gösteren bir işaret.

ETC kanadında yeni gelişmeler olmasa da Hive OS, Ethereum Classic madencilik havuzunun açıldığını duyurdu.

Bu arada bir Bloomberg analisti, nokta atışı Bitcoin tahmini ile gündemde. Detaylar için tıklayın.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin