3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?
3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?

4 Ocak Ethereum fiyat analizi: ETH’nin yükseliş ivmesi devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

4 Ocak Ethereum fiyatı için kritik noktaları şu şekilde belirledik:

  • Ethereum dün 163 dolardan başladığı düzeltme hareketini 150 dolar ile sınırladı.
  • Düzeltmenin 150 dolar ile kısıtlı kalması, Ether’in yükselişinin devamı için oldukça olumluydu.
  • Yeni güne de yükseliş ile başlayan Ether şu an kritik 163 doların hemen önünde bulunuyor.

4 Ocak Ethereum fiyat hareketleri

Bu ay gerçekleşecek hard fork süreci etkisi ile önemli yükselişler gördüğümüz Ethereum, alıcılar tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Ethereum’un bugün geldiği nokta ise 24 Aralık tarihindeki zirve noktası olan 163 dolar. Ethereum bir önceki rallisinde 83 dolardan başlattığı yükselişini 163 dolarda sonlandırdıktan sonra 116 dolara kadar gerilemişti.

4 saatlik ETH/USD grafiğinde 100 hareketli ortalama seviyesinden başlayan yükseliş ise düzenli düzeltme hareketleri ile devam ederken, bugün Ethereum için kritik bir karar durumu olacak gibi gözüküyor. Bugünkü fiyat hareketlerinde kritik bir direnç olan 163 doların üzerindeki 4 saatlik kapanışlar kripto paranın hızlı bir şekilde yükselerek 180 dolar bandına kadar ulaşmasına neden olabilir.

Ethereum’un önündeki en kritik direnç noktası 163 dolar kırılamazsa ETH/USD paritesinde yeni bir satış dalgasıyla 146 dolara kadar bir gerileme görülebilir.

Dalgalı fiyat hareketlerinin 16 Ocak tarihindeki önemli fork sürecine kadar devam edebileceği görülürken ETH/USD paritesi bu tarihe kadar meydana gelebilecek yeni gelişmelere oldukça duyarlı olacaktır.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

4 saatlik ETH/USD paritesinde;

  • MACD, pozitif yönde yeni bir yükselişe hazırlanıyor gibi görünüyor.
  • Stokastik RSI, aşırı satım bölgesine girmeden yukarı yöne dönmesi yine bir yükseliş işareti olarak algılanabilir.
  • RSI göstergesi de diğer önemli göstergeler ile paralel bir şekilde 67 seviyesinde yukarı yönlü görünümü ile yükselişi destekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin