XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

4 Kasım XRP haftalık fiyat analizi: XRP haftayı artıda kapatmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

29 Ekim – 4 Kasım XRP fiyat hareketinin kritik noktalarını şu şekilde belirledik:

  • XRP geçtiğimiz haftanın ilk günü 0,4640 seviyesine tutunamayınca 44 sente kadar geriledi.
  • Bu seviyede ise fazla kalmayan XRP haftanın geri kalanında alıcılı olarak ilerleyince her yükseliş hareketinde daha yüksek tepeler oluşturarak ilerledi.
  • Haftanın genelinde olumlu fiyat hareketlerine şahit olduğumuz XRP’de haftalık kapanışın hafta başındaki yüzde 5’lik düşüşü telafi edecek şekilde olacağını tahmin ediyoruz.

29 Ekim – 4 Kasım XRP fiyat hareketleri

Ripple tokeni XRP hafta başındaki satış dalgasından en çok etkilenen büyük kripto paralardan biriydi. Öyle ki XRP hafta başında 0,4640 fiyatı ile 4 saatlik 100 hareketli ortalama seviyesini geçemeyince yaklaşık yüzde 5 oranında bir düşüş ile 44 sent seviyesine kadar geriledi.

Haftanın geri kalanında ise 44 sentten başlattığı yükseliş hareketi devam ettirerek hafta sonuna yeniden 0,4640 dolar seviyesini yakalayarak başladı.

Hafta sonuna girmeden önceki saatlerde ise 0,4650 doların üzerine kadar yükselen XRP fiyatı bu noktada haftanın ikinci büyük satış dalgasına maruz kalarak bu sabah saatlerindeki 45 sent seviyesinde dip gördü.

Haftanın son günü olan bugün ise XRP’de oldukça olumlu fiyat hareketlerine şahit oluyoruz. Öyle ki yazım esnasına kadar aralıksız yükselen XRP, 100 ve 200 hareketli ortalama dirençlerini sorunsuz bir şekilde geçip fiyatını 0,4650 dolara kadar taşımayı başardı. Akşam saatlerinde ise bu yaklaşık yüzde 5 oranında yaşanan artışın bir düzeltme hareketine girdiği görülüyor.

4 saatlik grafikte görülen mevcut yükseltmenin Fibonacci seviyelerine göre ölçümü yapıldığında ise önemli destek noktası Fib 61,8’in 4 saatlik 100 hareketli ortalamaya (0,4585) denk geliyor olması geri dönüşün bu seviyeye kadar olabileceğinin bir göstergesi niteliğinde.

XRP hafta boyunca yüksek tepeler oluşturarak ilerledi

XRP fiyatı haftayı 4 saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamalarının üzerinde kapatabilirse önümüzdeki hafta da yükseliş yönlü hareketlerinin devam edebileceğini görebiliriz.

Buna göre ilk hedef 47 sent olabilecekken devam eden hareketler XRP 48 – 49 sent bandına yerleşebilir. Olası görülen bu bant hareketinin iyi savunulması durumuna ise XRP’nin 50 sentin üzerini test etmesi olağan görülüyor.

Fakat bu yol için bu hafta ilk olarak 47 sentin kazanılması büyük önem taşıyor.

Düşüş senaryosunun ise 4 saatlikte 100 HO’nun aşağı yönlü kırılması ile başlayabileceğini söyleyebiliriz. Bu grafikte görülen yükselen trend çizgisinin yeniden test edilmesine neden olacakken bu eğrinin kırılması XRP’nin yeniden 44 sente doğru yönelmesine neden olabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin