Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?

4 Eylül Dogecoin ve Litecoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Topluluktaki pek çok kişi, Bitcoin’in 2 Eylül’de düşüşünü 11.300 dolar civarında sabit tutarak durdurmasının ardından rahat bir nefes aldı. Ancak devamındaki 24 saatte işler değişti. Bir kan banyosu meydana geldi ve Bitcoin fiyatı 10.300 doların altına düştü. Genellikle olduğu gibi, BTC’nin hareketleri Litecoin ve Dogecoin gibi piyasadaki birçok altcoin tarafından da kopyalandı.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

4 Eylül Litecoin fiyat grafiği
4 Eylül Litecoin fiyat grafiği

“Gümüş Bitcoin” olarak adlandırılan Litecoin, CoinMarketCap’in listelerinde 8. sırada yer alıyor. Çoğu altcoin gibi, LTC de Bitcoin’in izini sürüyor. Kripto para birimi son 24 saatte %14 değer kaybetmiş durumda.

Bununla birlikte, düşüşün büyüklüğüne rağmen LTC, yazı yazılırken yılın başından beri hâlâ %50’nin üzerinde kazanç sağlamış durumda.

Yukarıda bahsedilen ölçek LTC’nin teknik göstergeleri tarafından da vurgulanıyor. Yalnızca Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok üzerinde değil, aynı zamanda MACD çizgisinin Sinyal çizgisinin altına dik bir şekilde düştüğü de görülüyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

4 Eylül Dogecoin fiyat analizi
4 Eylül Dogecoin fiyat analizi

İnternetin en sevilen kripto para birimlerinden Dogecoin, bir TikTok mücadelesinin viral hale gelmesi ve kripto para biriminin fiyatını 0,005 dolara yaklaştırmasının ardından Temmuz ayında büyük bir patlama yaşadı.

Ancak o zamandan beri, DOGE grafiklerde üstel düzeltmeler kaydetti ve %40 düştü. Aynısı, son birkaç gündeki daha büyük kripto piyasası hareketleri tarafından daha da kötüleştirildi ve DOGE %20 daha geriledi.

Bununla birlikte Dogecoin’in teknik göstergeleri, Chaikin Para Akışı sıfırın üzerinde sabit dururken, Göreceli Güç Endeksi, kendisini grafiklerde aşırı satım bölgesinin üzerinde zar zor devam ettiriyormuş gibi karışık sinyaller verdi.

Bu arada toplam stabilcoin hacminin günlük artışı büyük dikkat çekti. Buradan öğrenebilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin