Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

4 Eylül Chainlink ve IOTA fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin mevsimi hakkında son günlerde dolaşan spekülasyonlara rağmen dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, piyasanın geri kalan coin’leri ile yüksek korelasyon göstermeye devam ediyor. Bitcoin’in grafiklerdeki inanılmaz değer kaybının ardından kripto piyasası da kırmızıya büründü. Bu özellikle son 72 saat içinde çok belirgindi. Chainlink, IOTA ve DASH gibiler de çöküşteydi ve bu kriptoların her biri, sadece birkaç hafta önce yaklanan zirvelere tutunamadı.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

4 Eylül LINK fiyat grafiği
4 Eylül LINK fiyat grafiği

CoinMarketCap sıralamasında 6. sırada yer alan kripto para birimi Chainlink, 2020 yılı boyunca piyasanın en iyi performans gösteren varlıklarından biri oldu. Yılın başından bu yana LINK fiyatı %564’lük çok etkileyici bir artış kaydetti.

Ancak son 4 günde beklentilerin oldukça dışında bazı hareketler izledik. Bitcoin’in çöküşüyle LINK de peşinden gitti ve dört günde %30 değer kaybetti.

Yazım sırasında LINK, direnç seviyesinden ve fiyat listelerinde ATH’sinden oldukça uzakta, 12,01 dolardan işlem görüyor.

İlginç bir şekilde, düşüşün büyüklüğüne rağmen, LINK’in göstergeleri tam olarak kötüleşmiş değil. Parabolik SAR’ın son noktalı işaretlerinin çoğu fiyat mumlarının altındayken (sonuncusu hariç), Göreceli Güç Endeksinin grafiklerde aşırı satım bölgesine doğru düştüğü görülüyor.

Son haberlere baktığımızda ise haftalık Santiment raporu, LINK tedarikinin %70’inin yalnızca 9 adres tarafından tutulduğunu ortaya çıkardı.

IOTA fiyat analizi

4 Eylül IOTA fiyat grafiği
4 Eylül IOTA fiyat grafiği

CoinMarketCap’te 26. sıradaki IOTA, Bitcoin’in hareketlerini takip eden bir diğer kripto para birimiydi. Chainlink gibi, IOTA da grafiklerde dramatik bir şekilde düştü ve son 72 saatte neredeyse %35 değer kaybetti. IOTA bu haberi yazarken Şubat 2020 seviyelerinde işlem görüyordu.

Son düşüşten çok önce, Ağustos ortasında, kripto para Temmuz 2019 fiyat seviyelerinde işlem görüyordu.

Bollinger Bantlarının ağzı genişken ve fiyat piyasasında artan oynaklığın altını çizerken, Chaikin Para Akışı’nın, girişlerden daha fazla sermaye çıkışının bir işareti olan -0,10’a doğru hızla düştüğü kaydedildi.

Bu arada Ethereum akıllı sözleşme aktivitesi tüm zamanlar rekoru kırdı. Detayları buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin