12 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC 10.000 doların üstünde kalabilecek mi?
12 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC 10.000 doların üstünde kalabilecek mi?

4 Eylül Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz birkaç seansta, ABD doları karşısında Bitcoin Cash fiyatında 260 doların çok üzerinde keskin bir düşüş oldu. BCH fiyatı 250 dolarlık desteğin ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) altında işlem gördü.

Düşüş, fiyatın 220 dolarlık desteği kırması ve 200 dolarlık seviyeye yakın işlem görmesi şeklinde gerçekleşti. Düşüş sırasında, BCH/USD çiftinin 4 saatlik grafiğinde 275 dolara yakın destekle önemli bir yükseliş trendi çizgisinin altında bir kırılma oldu.

204 dolar civarında yeni bir haftalık dip oluşturuldu ve fiyat şu anda yükseliyor. 215 dolar seviyesinin üzerinde toparlandı ancak 226 dolar seviyesinin yakınında engellerle karşı karşıya.

250 ve 240 dolar seviyeleri Bitcoin Cash için kritik

İlk büyük direnç 240 dolar seviyesine yakın. Ana direnç şu anda 250 dolar seviyesinin yakınında oluşuyor.

Ters bir düzeltme gerçekleşmesi halinde Bitcoin Cash 240 ve 250 dolar direnç seviyelerini temizlemeye çalışabilir. Tersine, fiyat 215 dolarlık desteğin altına düşmeye devam edebilir. Bir sonraki büyük destek 205 dolar ve 200 dolar seviyelerine yakın.

200 dolarlık desteğin altında bir düşüş kapanması görülürse, önümüzdeki günlerde 180 dolarlık desteğe ve hatta 165 dolara doğru büyük bir düşüş izleyebilirizi.

4 Eylül Bitcoin Cash fiyat grafiği
4 Eylül Bitcoin Cash fiyat grafiği

Grafiğe bakıldığında, Bitcoin Cash fiyatı açıkça 240 ve 250 doların altındaki düşüş bölgesinde işlem görüyor. Fiyat kısa vadede daha yüksek düzeltilebilir ancak 200 doların altında daha fazla kayıp riski vardı.

Teknik göstergeler

  • 4 saatlik MACD: Düşüş bölgesinde ivme kaybediyor.
  • 4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): 30 seviyesinin oldukça altında.
  • Temel Destek Seviyeleri: 205 ve 200 dolar
  • Temel Direnç Seviyeleri: 240 ve 250 dolar

Bu arada İngiltere Bankası son Bitcoin yorumu ile dikkatleri üzerine çekti. Detayları buradan okuyabilirsiniz.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin