Son günlerin yükselişteki koini Polkadot için hangi seviyeler izlenmeli?
Son günlerin yükselişteki koini Polkadot için hangi seviyeler izlenmeli?

Popüler altcoin, Chainlink ile DeFi ittifakını başlattı: Fiyata nasıl etki edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot, ekosistemini genişletmek için adımlar atıyor ve doğrulayıcılar için yeni bir destek programının yanı sıra yeni bir DeFi ittifakını duyuruyor.

Polkadot, merkezi olmayan bir finans ittifakı başlatmak üzere EThereum’un en son rakibi oldu.

Amaç ne?

3 Aralık’ta duyurulan ittifak, Polkadot ekosisteminin merkezsiz yapısının üstesinden gelmeyi hedefleyerek, topluluğunun Polkadot Ağı’nı ve DeFi için temeldeki Substrate teknolojisini platformuna getirmeyi amaçlıyor.

Oracle ağı Chainlink, ittifakın kurucu üyeleri arasında yer alıyor. Şirketin küresel iş geliştirme başkanı Dan Kochis konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Chainlink, Polkadot’un büyüyen merkezi olmayan finansal uygulamalar ekosisteminin yönünü belirlemeye yardımcı olmaktan heyecan duyuyor. DeFi protokolleri için geliştiricilerin en iyi uygulamalarını teşvik ederek, Polkadot ekosistemi her zamankinden daha güçlü hale gelebilir.”

Diğer kurucu üyeler arasında 2. katman teknoloji sağlayıcısı, Plasm Network, merkezi olmayan sigorta piyasası, Tidal Finance ve saklama dışı otomatik piyasa yapıcı Polkaswap bulunmaktadır.

İttifak şu anda Polkadot Network veya Substrate üzerinde çalışan geliştiricilerin uygulamalarını kabul ediyor.

Yeni gelişmeler

Polkadot ayrıca, bu ay, doğrulayıcıların sayısını 1000 artırma teklifiyle bir Polkadot node’u çalıştırmak isteyen kişilere destek ve teşvikler sunacak bir “bin onaylayıcı” programı başlatacağını duyurdu.

Program, Polkadot’un kardeş ağı olan Kusama’da Şubat ayında başlatılan aynı programdan yararlanıyor. Kusama’nın node sayısı Şubat ayında 180’e yaklaşırken, ağda şu anda 700 aktif doğrulayıcı var ve 393’ü daha bekliyor.

Polkadot’un arzının üçte ikisinin stake edilmiş olmasına rağmen, ağ şu anda yalnızca 249 doğrulayıcıdan oluşuyor. Bu da birçok çalışanın üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları kullanmayı tercih ettiğini gösteriyor.

Yazının yazıldığı sırada Polkadot 5,31 dolar seviyesinden işlem görüyor. Fiyat son bir haftada yüzde 7 artmış durumda.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin