featured

4 Ağustos piyasa analizi: Bitcoin 29 bin dolarda sıkışırken SHIB yüzde 5’lik bir artış yaşadı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 29 bin dolar seviyesinde seyrediyor ancak SHIB, Binance’den gelen haberlerin etkisiyle öne geçiyor. Kripto para piyasası geçtiğimiz hafta boyunca oynaklığının dağıldığını gördü ve dün kesinlikle bir istisna değildi. Bitcoin’in fiyatı 29 bin dolar civarında mücadele etmeye devam ederken piyasanın geri kalanı da çok iyi bir performans gösteremedi. Shiba Inu (SHIB) biraz yükseldi, ancak bu Binance’den gelen belirli haberlerle ilişkiliydi.

Bitcoin 29 bin dolarda seyrediyor!

Bitcoin’in fiyatı ileriye dönük herhangi bir ilerleme kaydedemedi ve aşağı yukarı dün olduğu yerde, 29 bin dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi 29,5 bin dolara doğru bir hamle yapmaya çalıştı ancak ayılar bu hamleyi engellemekte gecikmedi.

Popüler analistlere göre mevcut ayı piyasası, iki yıldan uzun bir süredir devam eden kripto piyasaları tarihindeki en uzun dönem olabilir. Dahası son zamanlarda yaşanan volatilite eksikliği de dikkatleri üzerine çekiyor.

Bitcoin için 10 günlük gerçekleşen volatilite; hisse senetleri, tahviller ve hatta altın ortalamasının altına düşmeye yakın. Başka bir deyişle BTC, altından daha az değişkenlik gösteriyor. Tipik olarak kripto para birimi endüstrisindeki sakinlik dönemlerini her iki yönde de şiddetli hareketler takip eder, bu nedenle bu fırtına öncesi sessizlik de olabilir.

Altcoinler durgun, SHIB Binance haberlerinin etkisiyle yükseliyor

Sonuç olarak altcoin piyasası da son 24 saat boyunca hareketsiz kaldı ve büyük kripto para birimleri ister yukarı ister aşağı yönde olsun önemli bir hareket gösteremedi. Yine de tablo düne kıyasla daha iyi görünüyor.

Bitcoin

SHIB, yaklaşık yüzde 5’lik bir artış göstererek büyük hacimli kripto paralar arasında en iyi performans gösteren kripto para birimi oldu. Bunun ana nedeni Binance ile ilgili haberler gibi görünüyor. En büyük kripto para borsası, SHIB’yi platformuna bir teminat varlığı olarak ekledi. Bu da kullanıcıların artık kredi almak için SHIB kullanabileceği anlamına geliyor.

Başka yerlerde, ilk 100’de bugünün en iyi performans gösteren şirketi yüzde 14 artışla XDC Network (XDC) oldu. En kötü performans gösteren ise yarı yarıya düşmesine rağmen haftalık yüzde 9, günlük yüzde 4 düşüş gösteren Litecoin (LTC) oldu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin