33.25 milyar tron
33.25 milyar TRON (TRX) kilitleniyor. Bu gelişme TRON’a nasıl yansıyacak?

33.25 milyar TRON (TRX) kilitleniyor. Bu gelişme TRON’a nasıl yansıyacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron (TRX) tokenlerinin muazzam kaynağı, kripto pazarlarında her zaman sorgulanabilir bir konu olmuştur. Tron Vakfı, projenin bağımsızlık günü boyunca 1 Milyar TRX’i yakmadan önce, toplam arz 100 milyardı. Yanmadan sonra, bu toplam arz miktarı şimdi 99 Milyara düştü. 65.75 Milyar TRX’in dolaşımdaki arzını göz önüne alırsak, vakfın elinde olan 33.25 milyar TRON miktarı ilave olarak bulunuyor.

Tron, kalan 33.25 Milyar TRX’in artık Tron MainNet bünyesinde 1.000 adreste kilitlendiğini açıkladı. Bu fonların dağıtılması ile bir adresin saldırıya uğraması durumunda tüm coinlerin kaybedilme riski de azaltmış oldu. Ekip ayrıca, bu adreslerin kimliği ile ilgili ek bilgi sunarken, TRONICS üyelerinin söz konusu adresleri düzenli olarak doğrulayabildikleri ve arayabilecekleri bir sorgulama aracı geliştirme planları olduğundan da bahsetti.

33.25 milyar TRON kilitlenmesi, coine ne kazandıracak?

Tron’un kilitleme hamlesi, tedarik öngörülebilirliği sorununu da çözmüş oldu. Kripto traderları ve TRX sahipleri şimdi dolaşımda 65.75 Milyar TRX olduğundan emin. 33.25 Milyarlık Tron ise 1 Ocak 2020’ye kadar kilitli kalacak. Sonuç olarak, bu tedarik öngörülebilirliği, yatırımcılara bu token özelinde daha fazla güven verecek.

Yatırımcı güveninin artmasına yönelik atılan bu adım ve çalışan bir MainNet ile TRX’in değerinin, Tron taraftarlarının beklediği gibi zamanla artacak görüşü piyasada hakim olmaya başladı. Söz konusu pazar tepkisinin dikkate değer bir örneği olarak, Ripple’in geçen yıl Aralık ayında 55 Milyar XRP’yi emanete kapatmasını gösterebiliriz. Bu hareket sonrası Bir aydan kısa bir süre zarfında, XRP’nin fiyatı yüzde 1600 oranında değer artışı ile 0,22 dolardan 3,82 dolara kadar yükselmişti.

Görünüşe göre Tron, 1 Ocak 2020’ye kadar TRX’in dolaşımdaki arzı konusunda doğru adım atmış gibi duruyor. Bu, TRX’e dolaşım arzı konusunda endişe etmeden yatırım yapılabilme imkânı tanırken, aynı zamanda daha istikrarlı bir pazar sağlayacaktır. Ve böylece Traderlar, aşırı arz nedeniyle bir fiyat düşüşü endişe taşımayacaklar.

coindoo

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin