XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

31 Ekim XRP fiyat analizi: XRP’de fiyatı sıkışması görülüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

31 Ekim XRP fiyat analizine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • 44 sent seviyesinde destek bulan XRP, buradan hareketle zaman zaman 45 senti aşmak için hareket ediyor.
  • Fakat mevcut satış baskısı XRP/USD paritesinin 44 sent bandında kalmasına neden oluyor.
  • Oldukça dar bir bantta hareket eden XRP için 45 sent önemli bir direnç noktası olarak duruyor.

31 Ekim XRP fiyat hareketleri

XRP dün hafta başında yaşadığı kaybı kısmen geri aldı. Fakat sonrasında gelen satıcı ağırlıklı işlemler ile yeniden düşüş yönlü hareket etmeye başladı.

Bu düşüş ağırlıklı hareketlerin ise son 24 saatte 0,4450 dolar seviyesinin hemen altında önemli bir destek bulduğu görülüyor. Düşük hacimli işlemler XRP/USD paritesinin iyice sıkıştığını gösterirken, grafikte görülen Bollinger bandı çizgilerini aşabilecek bir saatlik kapanış XRP özelinde bir volatilite artışına neden olabilir.

Öğle saatlerinde kadar XRP alt banda tutunacak işlemler görürse yeniden 0,45 sente bulunan Bollinger üst bandına hareket edebilir. Bu seviyenin hemen üzerinde ise 100 saatlik hareketli ortalama bulunuyor. Bu ortalama fiyatının da bir direnç oluşturacağı düşünülürse, XRP’nin mevcut hacimde 45 sentin üzerine çıkmakta zorlanabilir görüşündeyiz.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik grafikte MACD nötr konumda bulunurken, Stokastik göstergenin aşırı alım bölgesine ulaşmadan aşağı döndüğünü görüyoruz. Bu düşüş yönlü yeni bir baskıya işaret ediyor. Diğer yandan RSI 50 seviyesinin altındaki yatay seyri ile negatif konumunu korurken, CCI göstergesi de benzer şekilde XRP fiyat düşüşünü destekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin