Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

30 Temmuz kripto para piyasaları özeti ve Bitcoin’de son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 Temmuz Salı, kripto para piyasaları toplam değeri, 262 milyar dolar seviyesinde bulunurken son 24 saatlik ortalama işlem hacmi 45 milyar dolar gibi düşük bir seviyede seyrediyor. Piyasadaki durgunluk, kripto paralar için olumsuz bir tablo çizerken çoğu zaman yatay hareket eden fiyatlar görüyoruz.

kaynak: coinmarketcap

İlk 20 kripto para 24 saatte yüzde 1,5 gerilerken, Bitcoin, yüzde 1 düşüş ile 9.500 dolar seviyelerinde el değiştiriyor. İlk 20 kripto para negatif bölgede bulunurken sadece Cardano (ADA) ve LEO tokenin artıda olduğu görülüyor. Özellikle Bitfinex tokeni olarak bilinen LEO’nun, son zamanlarda piyasa ile negatif korelâsyon göstermesi oldukça dikkat çekici.

30 Temmuz Bitcoin fiyat analizi

Bitcoin fiyatı, 27 Temmuz’daki hızlı düşüşün etkisinden henüz kurtulamamış gibi gözüküyor. 9.300 dolar seviyelerinde destek bulan kripto para 9.500 – 9.300 dolar bandında yatay hareketler gösteriyor. Diğer yandan piyasadaki hacim düşüklüğü dikkat çekici seviyelerde bulunurken, Bitcoin’in dolar karşısında değer artışını kısıtlıyor.

Kısa vadede düşüş trendinde bulunan BTC/USD paritesinin, bu trendi kırması için 9.500 doların üzerinde bir günlük kapanış yapması gerekiyor. Aşağı bölgede şu an için 9.300 dolar bir destek gibi dursa da yeni bir satış dalgası bu seviyenin aşağı yönlü kırılıp 9.100 doları denemesine neden olabilir. Bu bağlamda en kritik destek noktası 9.100 dolar olarak tespit edilirken bu noktaya tutunamaması halinde Bitcoin’in 8.500 dolara kadar sarkabileceği ihtimali göz önünde bulundurulmalı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin