16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?
16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?

Ripple (XRP) dünyaya yayılıyor: Kritik bir ortaklık daha yapıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, dünyanın birçok yerinde genişlemeye devam ediyor. Bu kez Ripple, Şili’deki Currency Bird adlı bir havale şirketi ile ortaklık imzaladı. Bu, ülkedeki sınır ötesi ödemeleri iyileştirmek için Ripple tarafından oluşturulan ağ olan RippleNet’e üye olan ilk firma. 

Ripple (XRP) ve Currency Bird ortaklık imzaladı

Şili’de faaliyet gösteren en önemli havale şirketlerinden biri olan Currency Bird, Ripple teknolojisini sınır ötesi ödemeleri güçlendirmek için kullanan bir finansal kurumlar ağı olan RippleNet’e katılmaya karar verdi.  Basın açıklamasına göre, Ripple ile yapılan yeni entegrasyon, şirketin şu anda çalıştığı 12.000’den fazla müşteriye birçok avantaj sağlayacak. RippleNet ile 50 yeni varış noktası ve sınır ötesi ödeme kanalları olacak. Bu transferler, işlemleri daha hızlı, güvenli ve daha sofistike hale getirecek olan Ripple’ın Blockchain’ini kullanacak. 

Latin Amerika’da Ripple ile çalışmakta olan diğer kurum ve bankalar arasında, biri kıtada tanınmış bir banka olan Banco Itaú, ikincisi de 150.000’in üzerinde müşterisine uluslararası ödeme hizmetleri sağlayan yeni bir girişim olan ve BeeTech Global yer alıyor. Ripple, firmaların ödemeleri hızlı ve kolay bir şekilde yapmalarına yardımcı olmak istiyor. Bankalar da dahil olmak üzere bu finansal kuruluşlar, bu yeni anlaşmalarla maliyetlerini azaltabilir ve verimliliklerini arttırabilir. 

Ripple, xRapid gibi Blockchain tabanlı ürünler geliştiriyor

Ripple, RippleNet ile halihazırda çalışan 200’den fazla şirket olduğunu ve firma sayısının artmaya devam ettiğini bildirdi.  Ripple, xRapid gibi Blockchain tabanlı ürünler geliştirdi. Bu xRapid servisi, firmaların talep üzerine likidite sağlamasına izin verir ve tarafların XRP dijital varlığını kullanarak ödeme gönderip almalarını sağlar. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin