Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

30 Mayıs Piyasa görünümü: Kripto paralar güne nasıl başladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 Mayıs Perşembe, kripto paralar yeniden fon çekmeye başladı. Buna göre kripto para piyasaları toplam değerinin yeniden hafta başındaki rakamları yakaladığını hatta geçtiğini görüyoruz. Şu an piyasa toplam sermayesi 280 milyar doların hemen altında yer alıyor.

Son 24 saatlik ortalama işlem hacmi ise CoinMarketCap verilerine göre, 87,7 milyar dolar olarak seyrediyor.

İlk 10 kripto parada sürpriz değişimler görülüyor

Piyasayı domine eden Bitcoin, hafta başından bu yana yatay seyrini devam ettirirken 8.700 dolar bandının BTC için önemli bir direnç bölgesi olduğu görülüyor.

Günün hareketi ise Bitcoin SV ‘den geliyor! Bitcoin SV son 24 saatte yüzde 102 oranında bir yükseliş gösterdi. bu performansı ile hızlı bir şekilde en büyük 10 kripto para arasına giren BSV, hafta başında 100 dolar seviyelerinde seyrediyordu. Dün 120 dolar seviyelerinden başlayan yükseliş hareketi 240 doların üzerinde bir fiyatlama ile devam ediyor.

Ayrıca dikkat çeken diğer bir konu da son 24 saatte görülen yükselişte fonların Bitcoin’den (BSV) ziyade oransal olarak diğer altcoinlere kayması. İlk 10 kripto para hatta ilk 20 kripto paraya baktığımızda ortalama yükselişlerin yüzde 5 – 10 arasında olduğu görülürken Bitcoin (BTC) yüzde 2 oranında değer artışı dikkat çekiyor.

ilk 10 kripto paranın yeni üyesi Bitcoin SV ile birlikte Bitcoin ve diğer altcoinlerin gün içi destek ve direnç seviyelerini de şu şekilde hesapladık:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin