30 Kasım Bitcoin SV fiyat analizi: BSV için uzun vadeli görünüm nasıl?
30 Kasım Bitcoin SV fiyat analizi: BSV için uzun vadeli görünüm nasıl?

30 Kasım Bitcoin SV fiyat analizi: BSV için uzun vadeli görünüm nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin SV, tüm zamanların en yüksek seviyesinden oldukça uzak. Çoğu altcoin ayı piyasasının dışında olsa da açıklanamayan bir nedenden ötürü Bitcoin SV hâlâ içinde görünüyor. Bu haberin yazıldığı esnada Bitcoin SV, 3,18 milyar dolarlık piyasa değeri ile 172 dolardan işlem görüyor.

BSV, kısa ve orta vadeli senaryoda hafif bir düşüş eğilimi gösteriyor gibi görünüyor. 4 saatlik bir zaman diliminde, yakınlarda satıcılar beliriyor gibi görünürken, günlük zaman diliminde güçlü bir direnç yer alıyor. Sıkışan BSV’nin aşağıdan başka gidecek yeri olmayabilir.

4 saatlik Bitcoin SV fiyat grafiği

30 Kasım Bitcoin SV fiyat grafiği
30 Kasım Bitcoin SV fiyat grafiği

Teknik göstergeler ne söylüyor?

Ekteki grafik, Bitcoin SV’nin doğası gereği düşüş eğilimi gösteren yükselen bir kama oluşturduğunu gösterdi. Yukarıda açıklandığı üzere güçlü genel direnç ve düşüş paterni birlikte, kısa ve orta vadeli senaryoda BSV için düşüş görünümü oluşuyor.

Yukarıdakilere ek olarak, herhangi bir yükseliş ivmesi için caydırıcı olarak hareket eden 180 dolarlık güçlü bir 200 günlük hareketli ortalama var. Fiyattaki son artışa rağmen, hacim bunu desteklemedi.

Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde düşüş eğilimi gösteriyor. Bu bir tersine dönüşün habercisi olabilir. Bunu, 50 seviyesinin hemen üzerinde tersine dönme işaretleri de gösteren RSI ile birleştirdiğimizde, yakında bir düşüş olacağı sinyalleri kuvvetleniyor..

Fiyat 4 saatlik zaman diliminde 50 hareketli ortalamada zaten reddedilmişti, bu da bir düşüş işareti olarak yorumlandı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin