30 Kasım Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
30 Kasım Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

30 Kasım Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kısa bir düzeltme aşamasından sonra Bitcoin, 19 bin doları bir kez daha geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesine dokundu. Bu aşamada Bitcoin Cash küçük bir düşüş görebilir ancak önümüzdeki günlerde direnç seviyesini 288 dolara çevirmesi beklenebilir. Dash’in lehine güçlü bir yükseliş eğilimi var, bu da önümüzdeki saatlerde kazançlar görebileceğimizi gösteriyor. Ancak alıcıların bir direnç seviyesini desteğe çevirmek için devreye girip girmeyeceği henüz belli değil.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

30 Kasım Bitcoin Cash fiyat grafiği
30 Kasım Bitcoin Cash fiyat grafiği

BCH için 4 saatlik zaman dilimindeki RSI, 50’nin üzerine çıkıp nötr bölgeyi yeniden test etmek için düştü ve eğilimin yükselişe dönmüş olabileceğini gösterdi.

288 dolarlık direnç seviyesine bir kez daha yükselmeden önce BCH’nin grafiklerde muhtemelen 275 dolara kadar düştüğünü görebiliriz.

Son birkaç saat içinde zarar kaydeden işlem seanslarının işlem hacmi zayıftı, bu da fiyatın toparlanıp bir kez daha yukarı hareket edebileceğini gösteren bir bulgu.

Dash (DASH) fiyat analizi

30 Kasım Dash fiyat grafiği
30 Kasım Dash fiyat grafiği

Saatlik grafik DASH için kısa vadede güçlü bir yükseliş gösterdi. Yönlü Hareket Endeksi, ADX (sarı) 20’nin üzerinde iken DASH için güçlü bir yükseliş eğilimi gösterdi.

CMF ayrıca yükseliş eğilimini tamamladı ve sermayenin alıcıların ilgisini göstermek için piyasaya aktığını gösterdi.

Birkaç gün önce karşı karşıya kaldığı reddedilme dışında, DASH’in Şubat ayında karşılaştığı direnç seviyesi 114 dolar. Bu seviye bir kez daha zorlanabilir ve alıcıların fiyatı daha da yukarı çekip çekemeyeceği henüz belli değil.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin