ETH 2.0’a sadece bir gün kala Ethereum fiyatı 600 dolara geri döndü
ETH 2.0’a sadece bir gün kala Ethereum fiyatı 600 dolara geri döndü

ETH 2.0’a sadece bir gün kala Ethereum fiyatı 600 dolara geri döndü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta küçük bir geri çekilme yaşayan Ethereum fiyatı 600 doların üzerindeki artışının ardından 500 doların altına düşmüştü. Bu esnada Bitcoin de bir darbe almıştı. Bazı uzmanlar, emtia için fiyatlarda bir düşüşün rekor seviyelerden önce geldiği 1970’lerde son düşüş ile altın arasında karşılaştırmalar yapmışlardı.

30 Kasım Ethereum fiyat grafiği

30 Kasım Ethereum fiyat grafiği
30 Kasım Ethereum fiyat grafiği

Ancak Ethereum 2.0 beklentisiyle ETH şu anda 600 doların üzerinde işlem görüyor.

Yarın saat 12.00’de, uzun zamandır beklenen yükseltmenin 0. Aşaması Beacon Chain’in konuşlandırmasıyla başlayacak.

Dün gece Ethereum, düğüm sayısı açısından Bitcoin’i kısa bir süre geride bıraktı. Ethereum 11.137’ye ulaştı, Bitcoin ise 10.981’i geride bıraktı. Bitcoin bugün bir numaralı noktaya geri döndü.

En son güncellemeler, ETH v kripto alanıyla ilgili olumlu piyasa duyarlılığının işaretleri olarak görülüyor. Bekleyen Ethereum 2.0 yükseltmesi, ETH’nin ilgi odağı olmaya hazır olduğu anlamına geliyor ancak Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi için baskısı da oldukça önemli.

BTC ve ETH’nin benimsenmesi için güçlü bir dönem geçiriyoruz. İki kripto para birimi, şu anda tüm ABD müşterilerine PayPal aracılığıyla erişilebilenler arasında yer alıyor.

Ethereum’un piyasa değeri bugün 69 milyar doların biraz altında. Kripto para birimi alanının yaklaşık %12’sini oluşturuyor. Bitcoin ise tüm zamanlar seviyesine dokunduktan sonra 19.400 dolar seviyesine geriledi.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin