Joseph Lubin’e göre Blockchain'in Katman 1 ve Katman 2 teknolojileri Blockchain değil!
Joseph Lubin’e göre Blockchain'in Katman 1 ve Katman 2 teknolojileri Blockchain değil!

3 yepyeni Multi-Blockchain Swapping aracı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar 2018’de uzun bir yol kat etti, ancak pazar hala sınırlamalarla dolu. Birçok merkezi olmayan borsa (DEX) kendi adına bir isim yapmış olsa da, kriptoseverler hala merkezi (CEX) platformlara akın ediyor. Bununla birlikte, çoğu profesyonel yatırımcı merkezi olmayan borsaları destekliyor çünkü Satoshi’nin ilk başta öngördüğü etiğe bağlı olduklarını söylüyorlar. Ancak DEX özellikle doğrudan ticaret çiftleri söz konusu olduğunda sınırlayıcı olabiliyor. Bu nedenle 3 yeni Multi-Blockchain Swapping aracını incelemeye aldık.

İşte Multi-Blockchain Swapping araçları

Aşağıda, üç yeni Multi-Blockchain Swapping aracını sizin için derledik:

3- Shapeshift.io

8 Ağustos’ta ShapeshiftAG ana şirketi ShapeShift.io, kullanıcılar için Bitcoin takası sağlayan bir ticaret aracı açıkladı “tek bir işlem içinde kripto para sepeti.” Araç, Bitfract ekibi tarafından Austin, Teksas’ta geliştirdi.

2- Dogethereum

17 Ağustos’ta Dogecoin geliştiricileri Dogethereum’u duyurdu. Dogethereum esasen, Dogecoin’in Ethereum Blockchain’i üzerine taşınması için bir katalizör olabilen akıllı bir sözleşme. Protokol esas olarak Dogecoin ve Ethereum ağı arasında bir köprü görevi görüyor.

1- LQDEX Bridge

23 Ağustos’ta LQDEX, bloklar arası borsa LQDEX Bridge’i tanıttı. LQDEX Bridge, merkezi olmayan Ethereum tabanlı borsalar için bir yardımcı olarak hizmet vermeyi amaçlıyor. Ürün, BTC ve XMR gibi doğrudan çiftleri kolayca pazarlayabilen çok bloklu bir takas aracı. Ne tür bir platform üzerinde işlem yapacağınıza bakılmaksızın, kripto meraklılarının önümüzdeki aylarda büyük yenilikler bekleyebilecekleri açık.

Coincryptoz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin