Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir
Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir

3 Ocak Chainlink Analizi: LINK sessizliğini hangi seviyede bozar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin piyasası tüm zamanların en yüksek seviyesi 34.000 $ ‘ın üzerinde yükseliyor ve altcoin piyasası liderliğini takip ediyor. İlginç bir şekilde, Chainlink kendi pazarında aynı ivmeye tanık olmadı. BTC pazarındaki büyük ralliye rağmen, LINK’in fiyatı düşük bir ivmeyle hareket ediyor.

Yazım sırasında, 12.06 $ ‘dan işlem görürken, piyasa değeri 4.81 milyar $ olarak kaydedildi.

Chainlink bir saatlik grafik

Yukarıdaki LINK grafiği, dijital varlığın dalga benzeri hareketini gösteriyor. Direnci 12.44 $ ‘da test ediyor ve bu noktadan bir geri çekilme kaydetti ve fiyat 12.44 $ ile 11.78 $ arasında konsolide oluyor.

Mevcut piyasa hareketi, LINK’in bir kez daha üst limiti test edebileceğini ve uzun pozisyonla kısa vadeli kar elde etme fırsatı sunabileceğini öne sürüyor.

50 hareketli ortalama, LINK’in yukarı doğru hareketini destekliyor. Kripto para, fiyatta yukarı doğru bir ivme kaydetti ve bu, Göreceli Güç Endeksine bile yansıdı. Dengeye ulaştıktan sonra RSI, dijital varlığın satın alınmasında bir artışa işaret eden yukarı doğru bir artışa dikkat çekti.

Muhteşem Osilatör ise piyasadaki azalan ivmeyi yansıtıyordu. Göstergenin değeri pozitif olsa da, ivme kısa vadede trendi devam ettirmek için yeterli değildi.

Sonuç

Bitcoin piyasasındaki mevcut ivme, LINK fiyatının 12.44 $ ‘lık direnci bir kez daha test etmesine yardımcı olabilir. Aksi durumda LINK piyasası, kripto para için trendin tersine dönebilir.

Ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin