Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

“LTC benimsemeyi artıracak özelliklere sahip değil” – Novogratz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın tarihli bir Twitter yorumunda, Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, “Litecoin’in (LTC) benimsenmeyi hızlandıracak herhangi bir özelliğe sahip olduğunu görmediğini” söyledi. Novogratz, Ripple’a karşı açılan SEC davası nedeniyle Litecoin’in gizlilik madeni paralarının listeden çıkarılması ve XRP’nin değer kaybetmesi nedeniyle gelişeceğini tahmin eden başka bir tweet’e yanıt olarak yorum yaptı.

“Benimseme Bitcoin, Ethereum ve gözde DeFi Projelerinden gelecek”

Novogratz, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve bazı ‘harika DeFi projeleri’ önermeye devam etti. Kesin yorumları aşağıdaki gibiydi ve Twitter sohbetinin bir ekran görüntüsü de şu şekilde:

LTC’nin benimsenmeyi hızlandıracak herhangi bir özelliğe sahip olduğunu görmüyorum. Defi projelerine zaman ayırmayı tercih ederim. BTC ve ETH’de alış pozisyonu almak ve bazı harika Defi projelerine yatırım yapılmalı diye düşünüyorum.

LTC yükseliş ivmesine devam ediyor

LTC’nin Benimsemeyi Hızlandıracak Özelliklere Sahip Olduğunu Görmüyorum – Novogratz 16
Litecoin 150 Dolarlık Fiyat Tavanını Aştı, Yükselmeye Devam Edebilir.

Novogratz, LTC’nin muhtemelen benimsenmeyi hızlandıracak özelliklerden yoksun olduğunu tweetlediğinde Litecoin yaklaşık 125 dolardan işlem görüyordu. Litecoin o zamandan beri 150 dolarlık fiyat tavanını kırdı ve şu anda 152 dolardan işlem görüyor. Bu, 24 saatten daha kısa bir sürede% 21,5’lik etkileyici bir artış ve Bitcoin’in 34.000 $ ‘ın üzerindeki yolculuğu ile uyumlu.

Bu yükseliş ile Litecoin, en son Haziran 2019’da görülen seviyeleri yeniden test ediyor. Mevcut 145 – 150 $ fiyat bölgesi, LTC için çok önemli bir direnç alanıdır. Litecoin bu alanı desteğe dönüştürmede başarılı olursa, Aralık 2017’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 375 $ ‘a doğru bir yolculuğa başlayabilir.

Bununla birlikte, Litecoin ilk önce 200 dolarlık direnç seviyesi şeklinde bir sonraki büyük engelin üstesinden gelmek zorunda olduğu için, tüm zamanların en yüksek değerine böyle bir yolculuk sorunsuz bir yolculuk olmayabilir. Dahası, aşağıdaki kısa vadeli dirençler şu şekilde:

164 $ – 177 $ – 182 $ – 194 $

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin