featured

3 Ağustos kripto para piyasası analizi: BTC fiyatı düşecek mi? İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasa değeri (TOTALCAP) ve Bitcoin (BTC) fiyatı dün keskin bir düşüş yaşayarak kazançlarının çoğunu geri verdi. Compound (COMP) 58 dolarlık önemli bir destek seviyesine yaklaşıyor. Bununla birlikte Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun dolandırıcılık suçlaması ile karşı karşıya kalacağına dair söylentiler var.

Kripto Piyasa Değeri (TOTALCAP) dünkü kazançlarını geri verdi!

TOTALCAP 13 Temmuz’daki 1,24 trilyon dolarlık en yüksek seviyesinden bu yana düşmüştür. Bu düşüş 1 Ağustos’ta 1,11 trilyon dolarla dip yaptı. Fiyat daha sonra sıçrayarak bir boğa mum çubuğu (yeşil simge) oluşturdu ve 1,12 trilyon dolarlık alanı destek olarak doğruladı. Ancak fiyat ertesi gün kazançlarının neredeyse tamamını geri verdiği için sıçrama kısa sürdü. Kripto piyasa değeri şu anda tekrar 1,12 trilyon dolar bölgesinin içinde işlem görüyor.

Kripto

Kripto para piyasasında fiyat tekrar sıçrama yaparsa yüzde 9 artışla 1,24 trilyon dolara çıkabilir. Ancak bir kırılma yaşanırsa 1,08 trilyon destek alanına yüzde 5’lik bir düşüş muhtemel olacaktır.

Bitcoin (BTC) fiyatı kopuşa rağmen reddediliyor!

BTC’nin fiyatı 13 Temmuz’da 31.800 dolar ile yılın en yüksek noktasına ulaştıktan sonra azalan paralel bir kanal izliyor. Bu düşüş 1 Ağustos’ta 28.585 dolara kadar geriledi. Ancak fiyat daha sonra toparlanarak kanalın orta çizgisini bir destek seviyesi olarak teyit etti. Kanallar düzeltici formasyonlar olarak kabul edildiğinden önümüzdeki en olası senaryo bu kanaldan bir kopuştu.

Kırılmaya rağmen BTC dün 29.800 dolarlık direnç alanı tarafından reddedildi ve kazançlarının çoğunu geri verdi. Şimdi kanalın içine geri düşme riski taşıyor.

Eğer bu gerçekleşirse kanalın destek hattına 27.200 dolarlık bir düşüş gelecekteki en olası fiyat senaryosu olacaktır. Bu da yüzde 6,50’lik bir düşüş anlamına gelecektir. Ancak BTC sıçrama yaparsa 29.800 dolar direnç alanını temizlemek için başka bir girişimde bulunabilir.

COMP fiyatı desteğe düştü

COMP fiyatı 16 Temmuz’da yeni yılın en yüksek seviyesi olan 85,90 dolara ulaştığından beri düştü. Bu düşüş dokuz gün sonra 58,29 dolara kadar geriledi. Fiyat daha sonra sıçrama yapsa da (yeşil simge) sıçrama kısa sürdü ve COMP tekrar 58 dolar alanının içinde işlem görüyor. Fiyatın sıçraması ya da düşmesi gelecekteki trendi belirleyebilir.

Bir sıçrama muhtemelen yüzde 45’lik bir artışla 85 dolar civarındaki yıllık en yüksek seviyesine ulaşacaktır. Öte yandan bir çöküş muhtemelen fiyatı 45 dolardan azalan bir direnç çizgisine geri götürecektir. Bu da yüzde 24’lük bir düşüş anlamına gelecektir.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin