Binance

Son dakika: Binance sıfır ücretli Bitcoin ve Ethereum ticaretini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, perşembe günü yeni eklenen FDUSD stablecoin spot ve marj çiftleriyle ücretsiz Bitcoin ve Ethereum ticaretini duyurdu. Bitcoin ve Ethereum dâhil olmak üzere kripto fiyatları, Binance’in mart ayı sonunda TrueUSD (TUSD) hariç tüm işlem çiftleri için sıfır ücretli ticareti sona erdirmesinin ardından baskı altında kaldı.

Binance FDUSD ile pazar payını artırmaya çalışıyor!

Binance, 3 Ağustos’ta yaptığı bir duyuruya göre Bitcoin ve Ethereum ile FDUSD spot ve marjin işlem çiftlerini ekliyor ve BTC/FDUSD işlem çifti için sıfır ücretli alım satım sunuyor.

Kullanıcılar, 4 Ağustos 08:00 UTC’den itibaren “Sıfır Ücretli Bitcoin Ticaret Programı” kapsamında BTC/FDUSD spot ve marj için sıfır maker ve taker ücretinden yararlanacak. Ayrıca kullanıcılar sıfır maker ücreti ile ETH/FDUSD ticareti yapabilir ve kullanıcının VIP seviyesine göre standart taker ücreti uygulanabilir.

Binance

BTC/FDUSD spot ve marjin işlem çiftlerindeki işlem hacmi, VIP kademe hacmi hesaplamasından ve tüm Likidite Sağlayıcıları programından hariç tutulmaktadır. Böylece kullanıcılara daha iyi bir ticaret deneyimi sağlanır.

“BNB indirimleri, yönlendirme iadeleri ve diğer ayarlamalar, promosyon sırasında BTC/FDUSD spot ve marjin alım satım çiftleri için geçerli olmayacaktır.”

Kripto para borsası, mart ayında sıfır ücretli Bitcoin alım satım programını ve BUSD sıfır üretici ücreti promosyonunu sona erdirmiş ve BUSD’den düşük piyasa değerli TrueUSD (TUSD) sabit coine geçiş yapmıştı.

Borsa Tether’i (USDT) sıfır ücretli işlem programından çıkararak Binance’in pazar payının yüzde 50’den fazla düşmesine ve işlem hacimlerinin önemli ölçüde azalmasına neden oldu. Geçtiğimiz günlerde CoinGape Media Binance’in pazar payının, düzenleyici düşük işlem hacimleri nedeniyle yüzde 53,7’ye düşerek bir yılın en düşük seviyesine gerilediğini bildirdi.

Bu gelişme kripto para piyasası için yükseliş işareti mi?

First Digital USD (FDUSD), Hong Kong merkezli saklama ve güven şirketi First Digital tarafından desteklenmektedir. FDUSD’nin 257 milyon dolarlık piyasa değeri USDT, TUSD, BUSD ve USTC gibi diğer sabit coinlere kıyasla hâlâ düşük. Bu nedenle şu anda kripto piyasası üzerinde çok fazla etkisi olmayacak, ancak borsadan gelen talep üzerine yeni FDUSD basılması piyasa değerinde önemli bir artışa neden olabilir.

Kripto para borsası, Bitcoin ticareti için en iyi borsa olmaya devam ediyor. Son olarak Binance’te BTC/TUSD ve BTC/USDT, yüzde 14,80 ve yüzde 6,88 işlem hacmiyle en çok işlem gören çiftler.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin