Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler
Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler

29 Kasım Binance Coin (BNB) ve Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı bu hafta tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşmasına karşın bir kez daha geri çekildi. En büyük dijital varlığın fiyatı da korelasyonları göz önüne alındığında altcoinleri etkiledi. Yüksek volatilite ile trendler neredeyse günlük olarak değişmeye devam ediyor. Bu haberin yazıldığı sırada BTC değerinde güçlü bir artışa tanık oluyordu ve bu da alt pazarı oldukça değişken hale getirdi. Binance Coin ve Stellar Lumens’in değeri de bu hafta önemli ölçüde hareketliydi.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

28 Kasım Binance Coin fiyat grafiği
28 Kasım Binance Coin fiyat grafiği

Binance kripto parasının günlük grafiği, kasım ayının başından bu yana yatay hareketlere işaret ediyordu. Ancak BTC değerindeki son düşüş BNB’nin değerini de düşürdü. Bu haberin yazıldığı sırada piyasa bir trend konusunda kararsız görünüyor ve BNB 29,33 dolardan işlem görüyordu.

Göreceli Güç Endeksi aşırı alım bölgesinden döndü ve dengede. Sinyal, yükselen bir satın alma baskısına işaret ediyor olsa da piyasadaki satıcılar tarafından dengelenmiş vaziyette.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

28 Kasım Stellar Lumens fiyat grafiği
28 Kasım Stellar Lumens fiyat grafiği

Stellar Lumens, Bollinger Bantları ayrıştıkça piyasada çok yüksek volatiliteye dikkat çekiyor. Bantlar arasındaki mesafe göz önüne alındığında, varlığın değeri de geçen hafta oldukça dalgalıydı. Uzun bir süre için fiyat 0,0767 dolar tarafından desteklendi ancak ani bir itme eğilimi görünümü yükselişe çevirdi. XLM’nin mevcut değeri 0,2152 dolar.

Trend yükselişe geçmesine rağmen, analistlere göre yakında XLM pazarına bir düzeltme görülmesi oldukça muhtemel.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin