Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

29 Haziran kripto para piyasaları özeti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

29 Haziran Cumartesi, kripto para piyasalarının dalgalı bir seyir ile güne başladığını görüyoruz. Dün gün sonunda 350 milyar dolara çıkan piyasa değeri, yeni gün başlangıcı ile düşüşe geçerek 334 milyar dolara kadar geriledi. Ortalama işlem hacmi ise 100 milyar doların hemen altında devam ediyor.

Piyasayı domine eden kripto para yeniden 11.000 dolar bandında

Piyasanın dominant kripto parası Bitcoin, dün 11.200 dolar seviyelerinden alıcı buldu. Gün boyu yükselişini sürdüren BTC,12.400 dolara kadar yükseldi. Yüzde 10’un üzerinde bir yükseliş sonrası yeni gün ile birlikte kâr satışlarının görüldüğü Bitcoin pazarında yüzde 7’ye yakın bir düşüş daha görülerek, yeniden 11.000 dolar bandına geri dönüldü. BTC şu an dolar karşısında 11.800 dolar fiyatı ile devam ediyor.

En büyük altcoin Ethereum ise dün 310 dolar sınırında döndü. Piyasada görülen kâr realizasyonundan etkilenen altcoin, 300 dolar psikolojik desteğine kadar geriledi.

Kripto pazarlarının geneline baktığımızda dünkü olumlu havanın yavaş yavaş kaybolduğunu görüyoruz. Bu günlerde yaşadığı olumlu gelişmelerle piyasa dinamiklerinden ayrı hareket eden Chainlink (LINK) yüzde 50’ye yakın yükselişi ile günün altcoini konumunda bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin