29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kısa bir süre önce 10.900 dolara yükselen Bitcoin fiyatı, sonrasında satış baskısıyla karşılaştı ve 10.690 dolara geriledi. Bu düşüş aynı zamanda büyük altcoinlerin küçük ama hızlı bir düşüşle karşı karşıya kalmasına da neden oldu. Bitcoin Cash 230 dolardan 225 dolara düştü. Dash de bir düşüş yaşadı ancak onu kazançlar izledi.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

29 Eylül Bitcoin Cash fiyat grafiği
29 Eylül Bitcoin Cash fiyat grafiği

Bitcoin Cash yükselen bir kanalda hareket ediyor. 225 dolara düşüş, Bitcoin’in ani düşüşünden kaynaklanıyor olabilir. Analistlere göre fiyat kanalın dışına çıkmadığı sürece kanalın trend çizgileri, satın almak ve satmak için iyi bir fırsat sunuyor.

RSI 58 değerinde yükseliş ivmesi gösteriyor. İndikatör son birkaç gün içinde 50’nin altına düşmedi ve bu da fiyatın yükseliş trendini doğruladı. Bir sonraki direnç seviyesi 240 dolarlık bölgede, destek ise 240 dolarda.

Dash (DASH) fiyat analizi

29 Eylül Dash fiyat grafiği
29 Eylül Dash fiyat grafiği

Direnci 69,8 dolarda test eden Dash reddedildi ve 67,37 dolardan daha düşük bir dip oluşturdu. Ancak bu, satıcıların baskın olduğu anlamına gelmiyor.

OBV, satın alma hacminin son birkaç gün içinde sürekli olarak yükselme eğiliminde olduğunu gösterdi. En son satış dalgası, OBV’nin yükselişini engellemedi. Bu kanıt, DASH’ın kısa vadede yalnızca küçük bir gerileme yaşadığını ve direnci bir kez daha test etme olasılığının yüksek olduğunu ima etmekte.

Bu arada 62 kat yükselen yeni bir kripto para, Josh Rager’ın radarına takıldı. Coinin bundan sonraki performansını merak ediyorsanız buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin