Cardano ve Waves fiyat analizi: ADA ve WAVES nereye gidiyor?
Cardano ve Waves fiyat analizi: ADA ve WAVES nereye gidiyor?

29 Aralık Cardano ve VeChain fiyat analizi: ADA ve VET için sıradaki duraklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 27.000 dolarlık direnci kırdıktan sonra, kısa süre sonra küçük bir düzeltme gerçekleşti. Ancak geri çekilme Cardano ve VeChain’in listelerde daha yukarılara çıkmasını engellemeye yetmedi. ADA ve VET birkaç kilometre taşını aşmayı başardı.

Cardano (ADA) fiyat analizi

0.172 dolarlık direnç, Aralık ayı boyunca Cardano için kilit bir nokta oldu. Çok sayıda denemeye rağmen, satış baskısı fiyatları düşürdüğü için fiyatlar bu engeli aşamadı. Ancak dün, fiyatlar inatçı direncin üzerine çıkmasıyla kripto varlığı için bir dönüm noktası oldu. Şu anda ADA, son 24 saat içinde %12,4 artışla 0,185 dolardan işlem görüyor ve herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermiyor.

Awesome Osilatör, fiyattaki artışın satın alma baskısıyla desteklendiğini gösterdi. Yeşil mumlar, yükseliş ivmesinin arttığının bir göstergesiydi.

Dengede Satış Hacmi de bir artış kaydetti ve bu durum, piyasadaki alıcıların fiyatları yukarı çektiğini gösteriyor.

VeChain (VET) fiyat analizi

VeChain, Bitcoin’in son zamanlardaki fiyat artışından en büyük yararlananlardan biri gibi görünüyor. Son iki günde, VeChain fiyatı %50’nin üzerinde hızla artarak, piyasa değeri bazında ilk 25 token arasında haftalık en çok kazananlar arasına girdi. Göstergeler ayrıca, boğaların piyasayı sıkı bir şekilde kontrol ettiğini ve bu durumun fiyatın ilerlemesi için iyimser olabileceğini gösterdi.

MACD, hızlı hareket eden çizginin sinyal hattının oldukça üzerinde hareket etmesi ile yükseliş momentumunun yükseldiğini ortaya koydu.

Son olarak Chaikin Para Akışı, endeks mum çubuklarıyla birlikte yükselirken, sermaye girişlerinin fiyatları daha yüksek seviyelere ittiğini öne sürdü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin