Yeni yükselişler kapıda: Bitcoin boğaları nefes mi aldı?
Yeni yükselişler kapıda: Bitcoin boğaları nefes mi aldı?

2021’in ilk çeyreğinde Bitcoin fiyatı ne kadar olacak? Analistlerden görüşler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin aylık bağıl güç endeksi (RSI), BTC’nin başka bir ralli için hazırlandığını gösteriyor. Peki 2021’in ilk çeyreğinde Bitcoin fiyatı ne kadar olacak? Analistler görüşlerini paylaştı.

2021, BTC rallisi için ideal bir zaman mı?

RSI, bir varlığın aşırı alınıp satılmadığını ölçen bir ivme göstergesidir. RSI 75’i aştığında, varlığın aşırı satın alındığına işaret eder. 30’un altına düştüğünde ise varlığın aşırı satıldığı anlamına gelir.

“Crypto Capo” olarak bilinen bir trader, Bitcoin’in aylık RSI’sının 80’in üzerine çıkacağını belirtti. Tarihsel olarak bu gerçekleştiğinde, BTC daha sonra güçlü bir ralli gördü.

Bitcoin’in aylık RSI’ı teknik olarak aşırı satılmayı ima eden 80’in üzerinde olmasına rağmen, BTC’nin RSI’ı bir boğa döngüsü sırasında uzun süre aşırı satılma eğiliminde.

Bu nedenle, trader’lar genellikle kısa ve orta vadede genişletilmiş bir ralli tahmin etmek için aylık mum grafiği gibi yüksek bir zaman dilimi çizelgesinde aşırı satım RSI’ya başvururlar. Trader şunları söyledi:

Aylık mum 80’in üzerine çıkmak üzere. Bu gerçekleştiğinde, yükseliş eğilimi ortalama bir artışla devam ediyor. %1010,87 getiri. Her döngü daha kısadır.

Ancak trader, bir göstergenin Bitcoin’in fiyat döngüsünü doğru bir şekilde tahmin edemeyeceğini vurguladı. Crypto Capo, birkaç göstergenin kombinasyonunun gelecek için rehberlik edebileceğini açıkladı:

Tahminlerimizi tek bir göstergeye dayandıramayız. Yaptığımız şey, gelecek için bir kılavuza sahip olmak ve daha olası olanı görmek için birkaç yöntemi birleştirmektir. Ama sonunda, fiyatın şu anda ne yaptığına uyum sağlıyoruz.

2021’de Bitcoin fiyatı ne kadar olacak?

Yatırımcıların Bitcoin’in 2021’de nereye gittiğine dair farklı bakış açıları var, ancak çoğu trader ezici bir çoğunlukla yükseliş eğiliminde.

Cointelegraph Markets analisti Michael van de Poppe, Bitcoin’in gelecek yıl sonuna kadar 65.000 ila 85.000 dolara ulaşmasını beklediğini söyledi:

2021 sonunda potansiyel BTC seviyesi hakkındaki görüşümü gözden geçirmem gerekiyor. Bu son artışla, 2021 sonunda 65.000 – 85.000 dolar arasında olmasını bekliyorum. Önümüzdeki yıl yükseliş yılı.

Bu arada, opsiyon piyasası, Bitcoin’in önümüzdeki yıl 120.000 dolara ulaşması için %22’lik bir şansla fiyatlandırıyor ve bu da BTC’nin 2021’de nereye gittiğine dair potansiyel bir kılavuz görevi görebilir.

Ancak kısa vadede bazı trader’lar kaldıraçlı pozisyonlara girme konusunda temkinli davranıyor. “TheBoot” olarak bilinen bir trader, ideal senaryonun Bitcoin’in 25.000 dolarda konsolide olmasını veya bir sonraki fiyat artışından sonra girmesini beklemek olduğunu söyledi. Trader açıkladı:

BTC’de kaldıraçlı alım satımlara girmek için acele etmeyin. En iyisi 25k veya hatta 24k ortasını beklemek. Alternatif olarak, bir sonraki ayağı bekleyin ve ardından oradan bir dalış yapın.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin