Bu altcoin tırmanıyor! Popüler analist öngörüsünü paylaştı
Bu altcoin tırmanıyor! Popüler analist öngörüsünü paylaştı

28 Nisan görünümü: Bitcoin ve altcoinler yine sahnedeydi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı son 24 saatte yaklaşık 400 dolar artarak 9.000 $ ‘a ulaştı. Artış momentumunu tetikleyen bu durum fiyatı yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde 9.300 dolara taşıdı. 27 Nisan’da, Bitcoin fiyatı hızlı bir şekilde 8,800 dolara inmişti. 28 Nisan görünümü incelendiğinde, Bitcoin ve piyasanın geri kalanı coinlerinin değerlemesi 420 milyar dolara yükseldi. Ve güçlü kazançlar kaydedildi.

28 nisan görünümü

28 Nisan görünümü EOS’un en çok kazandıran altcoin olduğunu gösteriyor

EOS, 2018 boyunca en iyi performans gösteren Ethereum tabanlı tokenlerden biri olarak dikkat çekiyor. Ve geçtiğimiz hafta boyunca, Bitcoin, Ethereum ve ABD doları karşısında büyük kazanımlar elde etti. Bugün, EOS’un fiyatı Bitcoin’e karşı yüzde 16’lık bir artış kaydederek 0,0020100 BTC’ye ve dolar karşısında da 18,5 dolara yükseldi.

Litecoin, bu yılın başlarında beşinci en büyük kripto para haline geldi. Ve o zamandan beri Litecoin fiyatı piyasada neredeyse iki katına çıktı. Litecoin’in piyasa değeri 8,4 milyar dolar seviyesindeyken, EOS 15 milyar doları aşan bir değere sahip oldu.

Yatırımcıların daha fazla risk almaya başladıkları ve fonlarını daha değişken dijital varlıklar ve para birimleri olarak tahsis etmelerinden dolayı, tokenler Nisan ayı başından beri genel olarak iyi performans sergiliyorlar. Tokenlerin güçlü performansı, kripto para piyasasının momentumunu ve hızlı bir toparlanma yaşamasını sağlıyor.

ICON, WanChain, OmiseGo, Tron ve Storm gibi tokenler de son iki hafta içinde Bitcoin ve ABD dolarına karşı büyük kazanımlar elde etti ve güçlü bir momentum yakaladı.

Bitcoin Trendi yakından takip ediliyor

Bu hafta boyunca Bitcoin son derece dalgalı bir seyir izledi. Analistler ise bu beklenmeyen volatilitenin nedenini Mt.Gox’ın elinde bulundurduğu fonları aniden satmasına bağlıyor. Bilindiği gibi, 26 Nisan’da, Mt.Gox’in cüzdanından 17.000’den fazla Bitcoin’in, başka bir adrese ya da borsaya taşındığı ortaya çıkmıştı. Fonlar büyük olasılıkla bir borsaya taşınmıştı. Çünkü bu hareket tüm büyük kripto para birimi değişimlerinde domino etkisine yol açtı. Ve Bitcoin fiyatının yüzde 10’dan fazla düşmesine yol açtı.

Bitcoin’in günlük işlem hacminden bahsetmek gerekirse, hacim 7.6 milyar dolar olarak nispeten düşük kaldı. Mart ayında, Bitcoin fiyatı 10.000 doları aşmıştı ve 11.500 dolarlık bölgede kalırken, günlük ticaret hacmi 10 milyar doların üzerindeydi. Aralık 2017’deki hacim ise 20 milyar dolardı.

EOS’un günlük işlem hacminin Bitcoin’in yüzde 50’sinden fazla olması, hacimlerin kripto para piyasasına dönmediğini gösteriyor. Büyük kripto para birimlerinin hacimleri önümüzdeki birkaç gün içinde artabilirse, birçok traderın öngördüğü üzere, Nisan ayı sonunda Bitcoin fiyatının 10.000 doları geçmesi olasıdır.

Genel olarak, yatırımcılar, bireysel traderlar ve hedge fonları, kripto para piyasasının kısa ve uzun vadeli eğilimine ilişkin olarak daha iyimser duruyorlar. Bu hafta, kripto para birimi odaklı yatırım fonu Pantera Capital, piyasanın uzun vadede 40 trilyon dolarlık bir pazara çıkacağını ve geleneksel pazarlarla sıkı bir rekabet ortamına gireceğini söyledi.

ccn

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin