Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

28 Kasım Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası şu saatlerde dalgalı bir seyir izliyor. Bitcoin piyasasında ralli durdurulduktan sonra, altcoinler de düşüş trendlerine tanık olmuştu. Litecoin traderlar arasında sürekli alım satıma tanık oluyor ve marjinal kâr elde etme şansı veriyor.

Bu haberin yazıldığı esnada Litecoin 72,16 dolardan işlem görürken, piyasa değeri 4,74 milyar dolar düzeyinde.

1 saatlik Litecoin (LTC) fiyat grafiği

28 Kasım Litecoin fiyat grafiği
28 Kasım Litecoin fiyat grafiği

Yukarıdaki saatlik Litecoin’in grafiği, yükselen kanalda bir fiyat artışına işaret ediyor. Fiyat yükselirken piyasada satış baskısı oluştu. Bu satış baskısı, kâr elde etmek için short pozisyon belirleme fırsatı da sundu.

LTC’nin fiyatı 72,62 dolarda dirençle karşı karşıyaydı ve bu noktadan geri döndü. Bollinger Bantları piyasada yükselen dalgalanmayı gösterirken piyasa bir yükseliş seviyesi kaydetti. Bununla birlikte piyasada itme ve çekme devam ettikçe, fiyatta ufak bir düşüş yaşanabilir.

Teknik göstergeler ne diyor?

Bu aynı zamanda Göreceli Güç Endeksi tarafından da teyit edildi. RSI aşırı alım bölgesine doğru ilerlerken direnişle karşılaştı. Sinyal daha düşüğü ima ediyor, bu da sinyal bir denge seviyesine yaklaştıkça LTC fiyatında bir düşüş olabileceği anlamına geliyor. Bu arada destek 68,52 dolarda güçlü kaldı.

Yükselen kanalda daha fazla ilerlemeden önce, LTC fiyatının düştüğüne tanık olabiliriz. Bu da AMBCrypto analistlerine göre trader’lar için 72 dolardan short pozisyon açmak ve 68,51 dolardan kâr elde etmek için uygun bir zaman olabilir. Genel eğilim yükseliş göstermeye devam ederken, fiyat daha da yükselebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin