Cardano fiyat analizi: ADA için yükseliş kapısı açılacak mı?
Cardano fiyat analizi: ADA için yükseliş kapısı açılacak mı?

28 Kasım Cardano (ADA) ve Cosmos (ATOM) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para endüstrisinde hemen her kripto para, Bitcoin’in 19.400 dolardan gerilemesiyle aynı zamana denk gelen bir fiyat düşüşü gördü. Bazı altcoinler yalnızca kazançları düzeltti ve daha uzun bir zaman diliminde sağlıklı bir yükseliş trendinde oldukları düşünülebilir. Cardano ve Cosmos, önemli geri çekilme seviyelerinde güçlü bir destek buldu ve önümüzdeki günlerde yatay bir şekilde işlem görmeye başlayabilirler.

Cardano (ADA) fiyat analizi

28 Kasım Cardano (ADA) fiyat grafiği
28 Kasım Cardano (ADA) fiyat grafiği

Bir süredir güçlü bir yükseliş trendinde olduğu gözlemlenen ADA, sonrasında BTC’yi takip ederek düzeltme yaşadı ve %61,8 geri çekilme seviyesini test etti. ADA’nın 0,101 dolarlık dip seviyeden 0,182 dolarlık zirveye hareketi, Fibonacci Retracement aracı kullanılarak çekildi.

ADA geçtiğimiz saatlerde kazançlar gördü ancak işlem hacmi zayıftı. RSI da toparlandı ve nötr 50’de kaldı, son birkaç gün içinde yükseliş tarafına doğru bir toparlanma gösterdi.

Cardano bu haberin yazıldığı esnada 0,163 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %20 değer kazandı.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

28 Kasım Cosmos (ATOM) fiyat grafiği
28 Kasım Cosmos (ATOM) fiyat grafiği

ATOM, Fibonacci Retracement aracı tarafından vurgulanan %50 geri çekilme seviyesi olan 5,22 dolarlık bir destek seviyesine ulaştı.

İşlem hacmi, ATOM’un önümüzdeki günlerde 5,2 dolar seviyesinde işlem görmeye devam edebileceğini göstermek adına istikrarlı bir şekilde düştü. Ayrıca BTC veya ETH’den gelen güçlü bir hareketten de büyük ölçüde etkileniyor.

MACD, geçtiğimiz birkaç gün içinde ATOM’un %20’ye yakın değer kaybettiği göz önüne alındığında, varlığın arkasında güçlü bir düşüş ivmesi olduğunu gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin