Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

28 Haziran kripto para piyasaları özeti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

28 Haziran Cuma, kripto para piyasaları kan kaybetmeye devam ediyor. Kripto pazarlarından son 24 saat toplamında yüzde 10’a denk gelen yaklaşık 38 milyarlık fon çıkışı daha gerçekleşerek 324 milyar dolara düştüğünü görüyoruz.

Dün gün sonuna doğru ise kripto para piyasalarının toplam değeri, 305 milyar dolara kadar düştü. Ardından bir miktar toparlanmayla kripto piyasası değeri, 320 milyar dolar bandına geri döndü. Ancak 305 milyar dolar seviyesinde gelen hızlı alımlar, piyasanın daha da düşmesini engelleyerek yeni gün için umut oldu. Ortalama işlem hacmine baktığımızda ise 120 milyar dolarlık bir hacim oluştuğunu görüyoruz.

Düşen sermaye değerine göre Bitcoin‘de de gerileme söz konusu. BTC şu an önemli bir destek seviyesi olan 11.400 doları test ediyor. Dün görülen fiyatlara göre bir miktar gerileme olsa da yeni güne Bitcoin dolar karşısında hafif de olsa bir toparlanma hareketi ile başladı. En büyük altcoin Ethereum ise dün 280 dolar seviyelerine kadar gerilese de bir miktar yükseliş ile yeniden kendini 300 doların üzerine atmayı başardı. Sabah saatlerinde ise 304 dolar fiyatı ile kritik destek seviyesine tutunmaya çalışıyor.

İlk 20 kripto para ortalama yüzde 6 kaybetti

Azalan sermaye miktarı altcoin pazarlarını daha sert vuruyor. İlk 20 kripto paranın 24 saatlik dilimde ortalama kaybı yüzde 6 oranında. Bitcoin Cash ve EOS ise çift haneli kayıpları ile dikkat çekiyor.

Sermaye büyüklüğüne göre sıralanmış ilk 100 kripto paranın geneli negatif değerlerde bulunurken en büyük kazanım 91. sırada bulunan kripto para Xmax’a ait (yüzde 27,67). Ardından 0X, yüzde 10 yakın artışı ile dikkat çeken kripto para.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin