28.500 dolara ulaşan Bitcoin için sirenler çalıyor! 30.000'e mi gidiyoruz?
28.500 dolara ulaşan Bitcoin için sirenler çalıyor! 30.000'e mi gidiyoruz?

28.500 dolara ulaşan Bitcoin için sirenler çalıyor! 30.000’e mi gidiyoruz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, açık ara en iyi performans gösteren kripto para birimi konumunda. Çoğu büyük altcoin, son birkaç gündür ciddi şekilde düşük performans gösterdi.

Birçok yatırımcı, daha küçük tokenlerin BTC’yi geride bırakma ihtimali üzerine pozisyonlar alırken kripto para biriminin muazzam yükselişi deyim yerindeyse tüm oksijeni emdi.

Bitcoin fiyatı bugün yine rekor kırdı

Momentum durana ve yatırımcılar sermayeyi BTC’den alıp altcoinlere çevirene kadar, kripto para piyasasından daha iyi performans göstermeye devam etme olasılığı güçlü.

Bir trader şu anda Bitcoin’in şu anda karşı karşıya olduğu yoğun satış baskısının yokluğuna işaret ediyor, zira fiyat 28.000 doların üzerine çıktığından olumlu bir işaret. Satıcılar arasındaki bu tükenme, BTC’yi tüm zamanların en yüksek seviyelerine gönderen başka bir hareketlenme için vites yükseltebileceğini ima ediyor gibi görünüyor.

Önde gelen trader BTC’nin önümüzdeki saatlerde daha yüksek seviyelere çıkma ihtimalini izlediğini açıkladı. Özellikle, hiçbir satıcının kriptonun en yüksek seviyelerinde görünmemesinin, fiyat keşfinin devam etmek üzere olduğunu gösterdiğini belirtti.

İlerleyen saatlerde yine yükseliş mi gelecek?

Bu tipik olarak kripto para birimi ile birlikte yükselmek için mücadele ettikleri için altcoinler üzerinde kısa vadeli bir baskı oluşturabilir.

Bitcoin şu an 28.100 dolarlık fiyatıyla %3’ün biraz altında yükselişle işlem görüyor.

28.500 dolarlık zirve seviyesinin üzerinde bir kırılma, kripto para biriminin geç saatlerdeki fiyat keşfinin devam etmesine neden olabilir.

Bu zirveler bir gecede ziyaret edildi ancak buradaki satış baskısı önemliydi ve oldukça yoğun bir kısa vadeli satış görmesine neden oldu.

30.000’e kadar direnç görmeyebiliriz

Bir trader, 28.000 doların üzerinde agresif satış eksikliğinin Bitcoin için iyi olduğunu ve kripto para birimi için artışın yakın olduğunu gösterebileceğini söyledi.

https://twitter.com/SalsaTekila/status/1344168500198330368

Bitcoin yakın vadede fiyat keşfi görmeye devam eders, psikolojik olarak önemli olan 30.000 dolar seviyesini ziyaret etmeye hazır olabilir. Burası herkesin bir miktar direnç olmasını beklediği yer.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin