Bitcoin zincir hacmi pik yaptı! Aralık ayında en yüksek ikinci sayıya ulaşıldı
Bitcoin zincir hacmi pik yaptı! Aralık ayında en yüksek ikinci sayıya ulaşıldı

Bitcoin zincir hacmi pik yaptı! Aralık ayında en yüksek ikinci sayıya ulaşıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ağında ayarlanmış zincir içi aktivite Aralık ayında 170,57 milyar doları geçti. Gelinen nokta şimdiye kadarki en yüksek ikinci zirve olarak kayıtlara geçti. Aralık ayında ayrıca, kaydedilen en yüksek dördüncü zincir üstü hacme sahip olan Kasım ayına kıyasla %25,7’lik bir artış görüldü.

Bitcoin zincir verileri pik yaptı

Rekor kıran aylık hacim, Aralık 2017’de 207,86 milyar dolara ulaştığı son büyük boğa koşusu sırasında gerçekleşti. Bugün itibarıyla bu ayın hacmi bu rekorun 30,3 milyar dolar gerisinde.

Son 24 saatte %6,38 değer kazanan Bitcoin bu haberin yazıldığı esnada 28.122 dolardan işlem görüyor. BTC bugün 28.500 doları da aşarak yeni bir ATH belirlemişti.

BTC fiyat grafiği

Özellikle Aralık 2017’den beri görülmeyen seviyelere ulaşılmış olması tüm kripto para piyasasını heyecanlandırıyor. Ancak kral kripto paranın baskınlık oranının olağanüstü seviyelere ulaşması piyasanın geri kalanı için tehlike işareti olarak da yorumlanıyor. Olası bir altcoin mevsiminin ne zaman geleceği merakla bekleniyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin