Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları geçme ihtimali yüzde kaç? Analist açıkladı
Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları geçme ihtimali yüzde kaç? Analist açıkladı

27 Ekim Bitcoin analizi: BTC ilk düzeltmesini yaptı… Yeni rota hangi yöne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), kurumsal fondan bağımsız hafta sonu hareketlerine bireysel kripto yatırımcılarının ağırlıklı işlemleriyle devam ediyor. An itibarıyla BTC/USD 9.500 dolar seviyesinde seyrederken coinmarketcap verilerine göre 170,6 milyar dolar piyasa değeriyle pazarın yüzde 68,5’ine hakim durumda. Şimdi güncel Bitcoin analizi ile ana kripto para için kritik noktaları tespit etmeye çalışalım.

Bitcoin (BTC) fiyat analizi

Bitcoin, tarihi günlük yükselişin ardından teknik olarak veri alabileceğimiz düzeylerde hareket etmeye devam ediyor. BTC dolar karşısında 10.584 doları gördükten sonra ilk düzeltme hareketine başladı.

Hareketin başladığı 7.450 dolar seviyelerinden son zirve seviyesine göre BTC/USD paritesi, yaklaşık 9.000 dolar seviyelerindeki Fib 0,50 düzeltme seviyesini test etti. Bu düzeltmeyi, 4 saatlik BTC/USD grafiğinde net şekilde görebiliriz.

9.000 dolardaki Fib 0,50 seviyesi ilk destek noktası olarak takip edilirken bir sonraki destek noktası Fib 0,618’in denk geldiği 8.631 dolar olarak görülüyor.

Diğer yandan ilk desteğine tutunduğunu gördüğümüz BTC/USD paritesi için yükseliş yönlü ilk direnç noktası, 9.630 dolar seviyesindeki 100 günlük hareketli ortalama fiyatı. Bitcoin alıcıları, alış işlemleri ile bugün bu seviyeyi test etti. Ancak bu noktadan gelen sert satışlar, paritede dalgalanmaya yol açtı.

Bitcoin günlük kapanış zamanı, 9.630 doların üzerine çıkmayı başarırsa; Bitcoin’in yeniden 5 haneli rakamlara ulaşabileceğini görebiliriz.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin