Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?
Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

27 Ağustos Ethereum, Synthetix ve Maker fiyat analizi: Zirve geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günlük Ethereum, Synthetix ve Maker analizimize hoş geldiniz. SNX’in bu üçlü arasında bugün yükselişteki tek kripto para birimi olduğunu söyleyebiliriz. Zira MKR ve ETH son günlerde grafiklerde düşüş eğilimine işaret ediyor. ETH’nin gelişimi yavaşlarken Synthetix ve Maker gibi altcoinler, büyüyen DeFi ekosisteminde çok önemli roller oynuyor.

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) Fiyat Grafiği
Ethereum (ETH) Fiyat Grafiği

200 ve 100 EMA arasında kalan Ethereum, bu aralıktan kurtulma gayretinde. Ancak fiyattaki son artış göz önüne alındığında, bu çıkış düşüş yönünde olabilir. 100 EMA’nın (pembe) elindeki bir redden sonra, fiyat 200 EMA’ya (mor) doğru ilerliyor ve MACD göstergesi aşırı satım bölgesinin derinlerinde. MACD’deki kıvrımlar ve sinyal çizgisi de potansiyel olarak düşüş eğilimi ima ediyor.

Bu eğilimler gerçeğe dönüşürse ETH yakında yerel dip olan 351,86 dolara inebilir.

Synthetix (SNX)

Synthetix (SNX) Fiyat Grafiği
Synthetix (SNX) Fiyat Grafiği

Maker’ın aksine, Synthetix, tekrarlayan fraktal dikkate alındığında kolay bir yükseliş eğilimi gösterdi. Bu haberin yazıldığı sırada fiyatın bir sıçrama beklendiğini söyleyebiliriz çünkü Temmuz sonu ve Ağustos başında oluşan fraktalı doğru bir şekilde takip ediyor. Fraktal azalan bir kanalla başlıyor ve sonra fiyatı düşürüyor. Bunu da haftalarca süren bir dalgalanma izliyor.

Şu an itibarıyla alçalan kanal bir sahte çıkışla tamamlandı ve onu takip eden çökme de oldu. Fraktalın son ayağı, yani dalgalanma henüz gerçekleşmedi. Başarılı olursa Synthetix fiyatının yakında 8 dolarlık yeni bir zirveye ulaşması beklenebilir.

Stokastik RSI aynı zamanda aşırı satım bölgesine doğru ilerliyor.

Maker (MKR)

Maker (MKR) Fiyat Grafiği
Maker (MKR) Fiyat Grafiği

Maker fiyatı azalan kanalın dışına çıkarak daha yükseğe ulaşmakta başarılı olamadı. Bunun nedeni, fiyatın reddedildiği ve ayıların kontrolü ele aldığı bir seviye olan 702 dolarlık dirençti. O zamandan beri fiyat desteği 629,40 dolara düşürdü ve başarısız oldu. Ancak bu haberin yazıldığı esnada zayıf bir sıçrama görünüyor.

RSI göstergesi 50 seviyesinin yakınında ve hem ayıların hem de boğaların tükendiğini gösteriyor. Satıcılar kontrolü ele alırsa yukarıda belirtilen desteği ihlal etmek kolay görünüyor ve yeni hedef 579 dolarlık destek olacak. Formasyon yükselişe geçtiği için ve bu düşüş sahte olabileceğinden, fiyatın daha yüksek çıkmasını beklemek pek de mantıksız görünmüyor.

Yine de tüm bu görüşlerin AMBCrypto analistleri tarafından ifade edildiğini ve bizim hiçbir müdahalemiz olmadığını unutmayın. Yatırımcıların kendi araştırmalarını gerçekleştirmeleri ve yatırım stratejilerini oluşturmalarını tavsiye ediyoruz.

Bu arada bugünkü Chainlink (LINK) fiyat analizimizi hâlâ okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz. Oldukça önemli bulgular söz konusu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin