Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

26 Temmuz kripto para piyasaları özeti ve Bitcoin’de son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

26 Temmuz Cuma, kripto para piyasaları dün aynı saatlerde 280 milyar dolar olan piyasa değerinde yaklaşık 11 milyar dolarlık düşüşle 269 milyar dolar seviyesine geriledi. Aynı şekilde ortalama işlem hacimlerinde de bir düşüş kaydedilerek 50 milyar dolar seviyesinde seyrettiği görülüyor.

kaynak: Coinmarketcap

Yüksek sermayeli kripto paralara negatif yansıyan bu fon çıkışı, kripto 20’de ortalama 2,89 değer kaybına neden oldu. Bitcoin’de son 24 saatlik periyotta yüzde 3,42 gerileyerek 9.700 dolar bandına kadar indi.

26 Temmuz Bitcoin fiyat analizi

Dün 10.100 dolar direncini kıramayan Bitcoin, akşam saatlerinde gelen satışlarla günü 9.890 dolar seviyesinde kapattı. 10.000 doların altında gelen gün kapanışı, yeni günde satışların daha da yoğunlaşmasına neden oldu. BTC/UD paritesi yeni gün başlangıcı ile 9.600 dolara kadar gerileyen Bitcoin, sabah saatlerinde 9.750 dolarda dalgalı seyrediyor. Negatif bölgede bulunan kripto para, 10.000 doların altında kalarak kısa vadeli bir düşüş trendine girmiş durumda.

Mevcut düşüş trendinde 9.500 dolar hala önemli bir destek olara görülürken gün içerisinde bu seviyenin altına bir sarkma satışları hızlandırabilir. Olumsuz senaryoda 9.500 doların altında 9.000 dolar ikinci destek noktası olarak takip edilecekken bir sonraki destek seviyesi 8.800 dolar bandı olarak gözüküyor.

Yükseliş senaryosunda ise 10.000 dolar seviyesinin üzerinde günlük kapanış görülmesi şu an için gerçekleşmesi gereken en önemli gösterge olarak gözüküyor. Sonuç olarak genel görünümün düşüş yanlı olarak devam ettiğini söyleyebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin