Bitcoin’in şimdiki adımı nedir? İşte 4 piyasa analistinin BTC’deki hedefi
Bitcoin’in şimdiki adımı nedir? İşte 4 piyasa analistinin BTC’deki hedefi

Bitcoin’in şimdiki adımı nedir? İşte 4 piyasa analistinin BTC’deki hedefi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son dönemde karışık ticaret seansları geçiriyor ve analistler BTC’nin daha fazla düşüş görebileceğini düşünüyor. Bu nedenle sizler için ünlü analistlerin en yeni fiyat tahminlerini derledik.

Crypto Hamster: “Bitcoin’de işler daha kötüye gidebilir.”

Analistler şimdi Bitcoin’in tehlikeli bir bölgeye doğru yol aldığını düşünerek temkinli davranıyor. Crypto Hamster kısa bir süre önce takipçilerine, Bitcoin’in, boğa koşularında kripto para birimine karşı direnç ve destek görevi gören ve aynı şekilde 2010’a kadar uzanan doğrusal olmayan regresyon eğrisine hızla yaklaşmakta olduğunu  belirtti.

Bu, Bitcoin’in uzun vadeli grafiğindeki en önemli satırlardan biridir. Eğrinin şu an 9.050 dolarda olması endişesi var. Hamster, BTC günlük grafikte sürekli artan seviyeyi kaybederse, “işlerin kötüye gidebileceğini” önereceğini söyledi. Nitekim, bu regresyon eğrisinin önemi göz önüne alındığında, bu seviyedeki geçici kayıp, bir boğa koşusunun ufukta olduğuna inanan yatırımcılara bir darbe vurabilir.

Josh Rager: “Bitcoin desteğinin 9.000 dolar olması muhtemel.”

Doğrusal olmayan regresyon eğrisi, şu anda 9.000 dolar civarında olan tek anahtar seviye değil. Önde gelen bir kripto para birimi analisti olan Josh Rager’ın bu haftanın başlarında açıkladığı gibi, BTC’nin son günlerde günlük mumu zayıf bir şekilde kapatmasıyla birlikte, bir sonraki haftalık Bitcoin desteğinin 9.000 dolar olması muhtemel.

Nebraskan Gooner: “Bitcoin 7.500 dolara kadar düşebilir.”

9.000 doların iki büyük çizgisinin geçtiğini görünce, bu fiyat noktasını kaybeden lider kripto para daha da fazla kayba neden olabilir. Öyleyse, teknik göstergeler 9.000 doların altındaki bir hareketi öngörüyor mu? Evet malesef… Nebraskan Gooner, 10.000 doların altındaki hamleyle BTC’nin 9.000 dolara ve muhtemelen daha düşük bir seviyeye hareket etmesinin tamamen mümkün olduğunu belirtti. Analist, BTC’nin ulaşabileceği en muhtemel noktanın “99 günlük basit hareketli ortalamayı da tutan 7.500 dolar civarında” olduğunu öne sürüyor.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1153657021574443008

Popüler analist Mr. Anderson: “Bitcoin’de Death Cross göründü!”

Popüler analist Mr. Anderson, yakın zamanda Bitcoin’in dört saatlik grafiğinde, son zamanlarda 55 ve 200 hareketli ortalamaların Death Cross olarak bilinen şeyi sergilediğini belirtti. Analiste göre, bu Death Cross  nedeniyle önümüzdeki günlerde Bitcoin daha düşük seviyelere kayabilir. Ancak Mr. Anderson’a göre BTC ardından birkaç gün veya hafta içinde düşüş öncesi seviyelere geri dönecek.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin