XRP analizi
XRP analizi: Düşen kanal içindeki XRP, bir yükseliş kırılımı gerçekleştirebilir mi?

26 Kasım XRP fiyat analizi: XRP 40 sent direncinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

26 Kasım XRP fiyat hareketleri için kritik noktalar şu şekilde:

  • XRP uzun süredir sürdürdüğü kanal hareketini aşağı yönlü kırınca kayıplarını hızlandırdı.
  • Son düşüş ile Ripple tokeni hafta sonunda 33 sent seviyesini gördü.
  • Ardından gelen toparlanma XRP sabah saatlerinde yeniden 40 sente doğru hareket etmeye başladı.

26 Kasım XRP fiyat hareketleri

XRP, Kasım ayının ilk haftasından beri piyasa genelinden ayrı olarak kendi karakterinde fiyat hareketleri gösteriyordu. Bu bant hareketi düşen kanalda dalgalı hareketler gösterirken, piyasadaki olumsuz hava XRP’yi de etkilemeye başlayınca mevcut kanal, aşağı yönlü kırılmış oldu.

4 saatlik XRP/USD grafiğinde de görüldüğü gibi bu düşüşün hızlanmaya başlaması hem 100 HO’nun 200 HO’yu aşağı yönlü kırması ile başladı. Ardından bu harekete tepki gösteren traderler, 42 sent civarında fiyatın önemli kanal hareketini aşağı yönlü kırmasına neden oldu.

Sonrasında XRP, yeniden kanal içine girme konusunda başarısız olunca bu durum piyasa tarafından olumsuz olarak fiyatlandı. Ve XRP/USD’nin aşağı yönlü hızlıca gevşediğini gördük. Bu son hareketle 33 sent seviyesine kadar gerileyen XRP, bu seviyede önemli bir destek buldu.

Yükselişin devam edebilmesi için 40 sent direncinin sorunsuzca geçilmesi gerekirken, bu seviyenin altında kalınması durumunda satış baskısı devam edeceğinden XRP yeni dipler arama eğilimine girebilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

4 saatlik XRP/USD grafiğinde;

  • MACD haftanın ilk gününe alış yönlü başladı.
  • Stokastik gösterge dik bir şekilde aşırı alım bölgesine doğru yöneliyor. Bu alışların yavaşlama eğilimine girmesi şeklinde yorumlanabilir.
  • RSI 50 seviyesinin altında fakat pozisyonu alım yönlü olarak yukarı çevirmiş durumda.
  • CCI, günler sonra pozitif konuma geçmeye oldukça yaklaşmış durumda.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin