Bitcoin borsası Bitfinex
Bitfinex çıkış yolu olarak Borsa tokeni çıkarmayı mı planlıyor?

Bitfinex önceden haber vermeksizin para çekme ücretini üçe katladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Black Friday, tüketiciler için inanılmaz fırsatlar ile doluydu ancak Bitfinex bu fırsat haftasının istisnalarından biri. Bitfinex, müşterilerine önceden bildirimde bulunmaksızın fiat para çekimi ücretlerini 3 kat arttırdı.

Borsanın para çekimi işlem ücretlerini 20 dolardan 60 dolara çıkardığı bildiriliyor.

Bu tür uygulamalar borsalar için alışılmadık bir durum değil ancak müşterilere önceden bir bildirim yapılmadan böyle bir adım atılması oldukça garip karşılandı.

Borsa işlemlerinde aktif olarak yapılan duyurulara rağmen artan para çekme ücreti hakkındaki bilgiler hiçbir yerde bulunamadı.

Bitfinex neden böyle bir adım attı?

Bununla birlikte, Bitfinex’in pazarlama sorumlusu Kasper Rasmussen, konu hakkındaki eleştirilere yanıt verdi:

Ücret tarifemiz her zaman, çok çeşitli nedenlerle değişebilir. Bu, işlem veya süreç veya arz / talep faktörleriyle ilişkili ek karmaşıklıklarla ilgili bir durumdur.

Son birkaç aydır, Bitfinex’in para çekimleriyle ilgili bir problem yaşadığı ve bazı kişilerin bir ay kadar paralarını çekemedikleri belirtiliyor.

Ödeme işlemcisi Crypto Capital konuyla ilgili açıklamalarda bulundu:

Bu değişikliklerle en çok etkilenenler, Bitfinex’in perakende müşterileri olacaktır. 60.000 dolarlık para çekme işlemi 60 dolara mal olacak ve bu da Coinbase Pro’nun 25 dolarlık ve Kraken’in 5 dolarlık ücretinden çok daha yüksek.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin