IOTA ve Litecoin (LTC) fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
IOTA ve Litecoin (LTC) fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

26 Aralık Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bir kez daha Bitcoin tarafından sergilenen hareketleri yansıtıyor. Dünyanın en büyük kripto para birimi kısa sürse de 25 bin dolara tırmandığında, piyasanın geri kalanı da yükseldi. Zirvede olmasa da Litecoin fiyatı, bu yazı yazılırken, Temmuz ayındaki ticaret seviyelerine geldi. O sırada LTC, 8,58 milyar dolarlık piyasa değeri ile 129,23 dolardan işlem görüyordu.

LTC’nin fiyatındaki ani artış bir düzeltmeye neden olabilir ve bu, traderlar için kısa vadeli ve bir miktar kâr ayırmaları için bir fırsat olabilir.

1 günlük Litecoin fiyat analizi

26 Aralık Litecoin fiyat grafiği
26 Aralık Litecoin fiyat grafiği

Litecoin’in günlük fiyat tablosu, dijital varlığın yükselen değerine dikkat çekti. Dijital varlığın değeri, hafif düşüşler dışında neredeyse iki aydır değer kazanıyor. Litecoin’in fiyatındaki ani artışın ardından, yakında bir düzeltme, trader’lara kripto parayı short’lama fırsatı sağlayacak bir gelişme yaratabilir.

Teknik göstergeler LTC için ne anlatıyor?

Kripto para aşırı alım bölgesine girerken ve önceki zirvelerine yaklaşırken, Litecoin piyasasında yaklaşan bir düşüş olası görünüyor. Bir sonraki güçlü destek seviyesi 84,37 dolarda görünürken, kripto para mutlaka bu seviyeye düşmeyebilir. Bunun yerine bu noktada minimum destek nedeniyle 100 dolara yakın kalabilir.

Dahası, Awesome Osilatör de piyasada güçlü bir satın alma ivmesi kaydetti. Bununla birlikte bu yükseliş piyasasının bir işaretiydi ve ivme azaldıkça, tersine dönme şansı daha da belirgin hale geliyor.

Litecoin piyasası son zamanlarda yükseliş eğilimi gösteriyor ancak piyasada keskin bir satış baskısı görülebilir. Alım baskısı için bir zirveyi vurgulayan göstergelerle, bu bir tersine dönme işareti olabilir ve analistlere göre, trader’lar uzun vadede 107 dolardan kâr elde edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin