26 Ağustos Ripple (XRP) fiyat analizi: Analistlerden kritik uyarı!
26 Ağustos Ripple (XRP) fiyat analizi: Analistlerden kritik uyarı!

26 Ağustos Ripple (XRP) fiyat analizi: Analistlerden kritik uyarı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

25 Ağustos 2020, Ripple (XRP) için pek iyi geçmedi. Yüzde 6,8 gerileyen kripto para 27 sente kadar gerilese de sonrasında sekmeyi başardı. Son 24 saatta yüzde 1’in biraz altında değer kazanan XRP fiyatı bu haberin yazıldığı sırada bir kez daha 28 sente dayandı.

Kripto para piyasası dün toplu halde 12 milyar dolar kaybederek büyük bir yara alırken bugün biraz daha stabil/yeşil bir seyir izleniyor. Bazı varlıkların yüzde 20-30’lara varan düzeltmeler görebileceğini düşünen analistler, yatırımcıları uyarıyor. XRP bu varlıklar arasında görülmese de önümüzdeki birkaç gün, Ripple’ın orta vadeli kaderi için büyük bir önem taşıyor.

1 günlük XRP fiyat grafiği

XRP, 17 Ağustos’ta 0,329 dolara yükseldiğinden bu yana, değerlemesinin yüzde 16,81’ini yitirdi ve bu haberin yazıldığı sırada 0,278 dolara. geldi. Kolektif eğilim de aşağı doğru ilerlediğinden XRP, çift tepeli bir modeli tamamlamanın kritik bir aşamasına ulaşmış durumda.

Grafikte gösterilen analizden XRP, ağustos ayının 2. ve 3. haftasında iki kez 0,329 dolardaki zirveyi test etti ve şimdi fiyat taban boyun çizgisine çok yakın. XRP için 0,270 dolarlık desteğin altındaki herhangi bir düşüş, çift tepeli paterni tamamlayacak ve XRP böyle bir durumda yüzde 8-10 değer kaybederek 0,246 dolara gerileyebilir.

Şu anda XRP, son 24 saatte yaşanan düşüşleri kurtarmaya çalışıyor. Düşen Göreceli Güç Endeksi, satış baskısının arttığını otaya koyarken çift tepe formasyonunun devreye girme olasılığı da gittikçe artıyor.

1 haftalık grafik

“Düşüş gelebilir” uyarısı

XRP, grafiklerde yüzde 8’lik bir düşüş daha görmüş olsa da haftalık grafik, XRP’nin uzun vadeli döngü söz konusu olduğunda güvende kaldığını gösteriyor. XRP’nin ağustos ayındaki rallisi, varlığın 2 yıllık düşüş trendinin üzerine çıkmasına izin verdi ve bu olumlu bir işaretti.

XRP’nin 0,266 doların altına düşmemesi ve bu aralığın altında haftalık bir mumu kapatmaması durumunda, XRP’nin uzun vadeli senaryosu genel olarak yükseliş eğiliminde. Mayıs 2019’dan bu yana bir direnç olarak hareket ettikten sonra geçen ay 50 hareketli ortalama da temel destek haline geldi. Bu nedenle iki yıllık düşüş trendini kırmak XRP için hâlâ olumlu bir işaret ve bu senaryoyu ancak şiddetli ve ani bir düşüş değiştirebilir.

Bu arada çok yakında sıra dışı bir altcoin rallisinin başlayabileceği iddia ediliyor. Tarihi ve detayları öğrenmek için buradaki haberimize göz atın.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin