30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

26 Ağustos Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 saatlik grafiğe baktığımızda, ağustos ayında kripto para birimi endüstrisindeki en güçlü düzeltmelerden biri yaşandığını görüyoruz. Bitcoin, 11.400-11.200 dolar aralığını yeniden test ederken sonrasında sekti ve son 24 saatte %1’lik pozitif bölgeye geldi. Ethereum ise %3’e yakın toparlanmayı başardı. Bitcoin Cash cephesi de oldukça hareketli bir 24 saat gördü ancak 24 saat önceye kıyasla değişim %1’in altında kaldı.

Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin Cash, 5,06 milyar dolarlık piyasa değeri ile 274 dolardan alıcı buluyor.

1 saatlik Bitcoin Cash fiyat grafiği

1 saatlik grafiğe göre Bitcoin Cash, genellikle yükselişe dair sonuçlar taşıyan düşen kamanın trend çizgileri arasında gidip geliyor. Şu anda çok önemli bir destek aralığında yer alan BCH, 27 Temmuz’da yükseliş rallisinin başlamasından bu yana 277 ile 270 dolar arasındaki aralıktan toparlanmayı ve üstünde konsolide etmeyi başardı.

Son düşüşünün ardından varlık 270 doların altına düşmekten kaçınmayı başardı ve bu olumlu bir işaret olarak görülüyor. Bitcoin Cash’in boğa bölgesindeki varlığını sürdürmesi için 277 doların üzerinde bir iyileşme görmesi gerekiyor.

Göreceli Güç Endeksi satış tarafında ağır kaldı. Bu nedenle satın alma baskısının önümüzdeki 24 saat içinde iyileşmesi elzem.

30 dakikalık grafik

Analistlere göre Bitcoin Cash, önümüzdeki 24-48 saat içinde 277 doların üzerine çıkarsa piyasada long pozisyon için bir fırsat oluşabilir. Mevcut değerlemeyi akılda tutarak, bir giriş pozisyonu 272 dolardan kolaylaştırılırken, stop-loss i270 dolarlık destekte tutulabilir. Take profil ise 4,06x Risk/Ödül oranıyla 288 dolarda ideal olabilir.

Bununla birlikte Awesome Oscillator, grafiklerde düşüş momentumunun hâlâ aktif olduğunu gösteriyor. Bu sebeple BCH’nin tam olarak düşüş eğiliminin dışında olmadığını akılda tutmak önemli.

Bu görüşlerin AMBCrypto analistleri tarafından kaleme alındığını ve Kripto Para Haber olarak bizim yalnızca görüşleri okuyucularımıza aktardığımızı lütfen unutmayın. Yatırımcıların riskten kaçınmalarını ve kendi araştırmalarını yapmasını tavsiye ediyoruz.

Bu arada çok yakında bir altcoin rallisinin başlayabileceği iddia ediliyor. Tarihi ve detayları öğrenmek için buradaki haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin