3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?
3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?

24 Temmuz uzun vadeli Ethereum (ETH) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), Ethereum 2.0’ın piyasaya sürülmesine sayılı günler kala yükselişini sürdürüyor. Bu esnada DeFi platformunun büyümesi de ekosisteme büyük bir ilgi dalgası oluşmasına sebep oldu. Özellikle ABD’deki bankaların kripto para saklama hizmeti sağlamasının yasal olarak önünün açılmasıyla başlayan hareketlenme, ETH’nin iki günde %20 değer kazanmasını sağladı.

Bu haberin yazıldığı sırada ETH 270,75 dolardan işlem görürken, Bitcoin ile korelasyonu ise düşüşte. ETH-BTC için Pearson korelasyon katsayısı şu an 0,9133 düzeyinde.

Altcoin bağımsız hale gelmemiş ve halen Bitcoin ile çok fazla bağlantılı olmasına rağmen, art arda üç günlük büyüme ile sonuçlanan bir boğa paterni oluşturuyor.

Ethereum fiyatı için potansiyel bir düşüşe mutlaka hazırlıklı olunmalı

ETH’nin günlük grafiğine göre, her geçen gün daha düşük bir trend izleniyor ve daha düşük zirveler ve daha düşük dipler kaydediyor. Ancak eğilim eskisi kadar dik değil ve kademeli bir değer kaybı yaşanıyor. Azalan kanal düşük zirve ve düşük dipleri birbirine bağladıkça, bir önceki kırılma yukarı baktığında bir süreklilik modeli olarak görünüyor. 21 Temmuz’da ise ETH azalan kanaldan çıktı ve 235,77 dolardan 282,60 dolara yükselmeyi başardı.

ETH piyasası, fiyattaki bu ani artış nedeniyle bazı düzeltmelere tanık olabilir. Kripto para güçlü bir desteğe sahip değil ve fiyat daha da çökerse 248,60 dolara dek inebilir. Daha sonra destek 226,32 dolar.

Olası bir düşüş mevcut yükseliş sırasında yatırımcılar tarafından kazanılan kârı silebilir. Göreceli Güç Endeksi 23 Temmuz’da 73 ile zirve yaptı ve bu haberin yazıldığı sırada 70’in altına geriledi. Bu yüksek değer, varlığın çok fazla satın alındığını ve dengeye ulaşması gerekebileceğini gösteriyor. Bu sebeple yatırımcılar dikkati elden bırakmamalı.

Bu arada bir kripto araştırma ekibi, toplu bir kripto para tahmini yayımladı. 10 yıl içerisinde kripto para birimlerinin nereye ulaşacağını öngören çalışmayı buradan okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin